Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018 Pești

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018 Pești.De lunea trecută Neptun a intrat în retrogradare în semnul tău și va rămâne așa preţ de câteva luni, ceea ce ar putea fi un lucru bun. Neptun retrograd poate aduce realizări și perspective neaşteptate în situații cheie, ca şi cum ţi se ridică un văl de pe ochi, și acestea ar putea conduce la un progres. Acest lucru însă nu se întâmplă imediat, lucrurile vor începe să se schimbe în săptămânile și lunile următoare.

O serie foarte frumoase de aspecte care îi implică pe Mercur, Jupiter și pe Neptun, marți și miercuri, 26 şi 27 iunie, ar putea aduce noi oameni în viața ta, precum și oportunități de a-ți îmbunătăți posibilităţile și talentele. Ar putea fi vorba, de asemenea, de un moment romantic dacă îţi joci corect cărțile.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 24 – 30 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018 Pești

Mișcarea Soarelui în Casa divertismentului, a petrecerii timpului liber te provoacă cu noi ocazii pentru a te ușura și a te bucura de hobby-urile tale și de distracții care te pot ajuta să te relaxezi. Cu toate acestea, în weekend ar trebui să fii atent deoarece poţi avea nevoie de susţinere suplimentară pentru că un prieten pare să fie destul de critic. Dacă da, încearcă să nu intri în polemică cu el.

Încă aștepți să se întâmple ceva extraordinar? Dacă visele tale nu se realizează, ai putea face ceva în acest sens. În loc să te așezi în spate și să aștepți ca prințul sau prințesa să apară în viața ta, treci la o abordare mai activă. Nu eşti obișnuit să faci prima mișcare, nu uita că există o primă oară în tot şi toate, aşa că nu sta în espectativă, ci preia controlul.

Profesional, cel mai mare succes vine prin muncă intensă și atenția la detalii. Acesta este momentul ideal pentru a-ţi dovedi abilitățile tehnice. Universul aduce o energie puternică necesară ideilor inovatoare și eforturilor grupului. Deci, este momentul să creezi rețele pentru a-ţi găsi o nouă poziție. Orice te ajută să fii în serviciul altora şi îţi va fi de folos. Ia-ţi timp să ai grijă şi de tine.

Este o săptămână plină de provocări financiare. Visele tale ar putea fi mai mult decât o sursă de inspirație. Imaginile și ideile te vor ajuta să alegi afacerea pe care ai vrea să o faci și cum să te mişti în domeniu. De asemenea, trebuie să ţii sub control economiile. Schimbarea vine și vei dori să fii pregătit pentru asta.

Dacă ai acordat o mai mare atenţie anumitor aspecte ale vieții, cum ar fi posesiunile, averea, banii, mai gândeşte-te. Fără o sănătate bună, este dificil să îți atingi obiectivele sau să îți îndeplinești visurile ori ambițiile. Asigură-te că sănătatea ta este o prioritate. Vei fi recompensat cu o energie pe măsură și cu stimularea stimei de sine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top