Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 24 - 30 iunie 2018 Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018 Vărsător. Trigonul dintre Mercur şi Jupiter, marți, 26 iunie, ar putea aduce o veste bună pe frontul de lucru atunci când fie o ofertă, fie o şansă este prea uimitoare ca să o laşi să treacă.

Cu Venus în tranzit prin sectorul parteneriatelor de orice fel, şi care este în opoziţie aplicantă cu Marte, în semnul tău, joi, 28 iunie, ar putea sugera o întâlnire care ar putea avea un impact destul de puternic asupra ta. De fapt, ar putea domina zilele următoare și te va lăsa să te întrebi cum ai putea să cunoști mai bine această persoană. Dacă ţi-ai planificat să-l chemi la o întâlnire, este posibil să nu mai poți rezista tentaţiei.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 24 – 30 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018 Vărsător

Mișcarea Soarelui prin Rac, de asemenea, joi, 28 iunie, te poate inspira să te uiți mai atent la obiceiurile și rutină și să vezi dacă poți aduce schimbări pozitive oricăreia dintre ele. Chiar și câteva mici reglaje te pot face mai fericit și mai sănătos.

Ce ai în comun cu persoana pe care doreşti să o cunoști mai bine? Concentrându-te pe asemănările dintre voi, în loc de diferențe vei ajunge cel mai departe.

Mergi în locuri noi și fă lucruri noi care îţi vor deschide perspectiva sentimentală pentru oportunități interesante, mai târziu, peste săptămână. Doar pentru că nu te-ai gândit niciodată să faci ceva înainte, nu înseamnă că nu trebuie să faci. Combinaţia unei minți deschise cu un program flexibil poate duce la posibilități nesfârșite.

Profesional poți observa că oamenii sunt mai relaxați sau cooperanţi acum. Are loc acum o dezghețare treptată a situațiilor care te deranjează de ceva timp. Este posibil să fii nevoit să accepți ore suplimentare pentru a-ți păstra angajamentele în această săptămână. Energia ar putea aduce o schimbare neașteptată în starea ta interioară. Acest lucru este norocos pentru că te duce la contacte care ar putea să te determine să îţi găseşti un nou loc de muncă. S-ar putea să existe situații în care trebuie să intri și să îţi ușurezi suferințele emoționale.

Săptămâna aceasta ar putea aduce câteva schimbări serioase în domeniul creativităţii, a romantismului și distracției. Dacă eşti profesor, consilier sau actor de comedie, vei fi răsplătit pe măsură. Carierele care implică vorbitul și scrisul te vor trimite în locuri necunoscute.

Situația sănătăţii pare interesantă și se manifestă de ceva timp. Este important să gândeşti pozitiv. Nu rămâne prizonierul mentalitaăţii din teamă pentru că atragi exact lucrurile pe care vrei să le eviți. Imaginează-ţi sănătatea așa cum ai vrea să fie. Fă toți pașii posibili pentru a te îngriji.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top