Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop ianuarie 2019 Vărsător

Horoscop Lunar

Horoscop ianuarie 2019 Vărsător

Horoscop ianuarie 2019 Vărsător. Anul 2019 debutează cu o mare schimbare în viața nativilor Vărsător. Pentru aceștia a venit momentul să ia taurul de coarne și să facă acele schimbări pe care nu au avut curajul să le facă până acum.

Fie că își vor recunoaște, în sfârșit, sentimentele pentru cineva, fie vor avea curajul să se ridice în fața superiorilor ca să își ceară drepturile, un lucru este sigur, nimic nu va mai fi la fel pentru Vărsători.

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cei care au muncit din greu în ultimii ani au acum ocazia de a culege laurii. Încă din primele zile ale anului pot veni oferte de promovare, schimbarea locului de muncă sau salariu mărit. Sunt niște oportunități de care nativii zodiei se pot bucura, în sfârșit.

Începutul de an vine cu multe daruri pentru Vărsători, iar cei din jurul lor le vor fi alături și îi vor susține în această etapă benefică din viața lor.

Tot ce își propun în prima lună a anului 2019 se poate împlini pentru acești nativi, iar ce vor cere de la Univers se va împlini și mai repede pentru aceștia.

Nativii Vărsător pot avea parte de despărțiri spectaculoase

Nativii zodiei Vărsător care sunt într-o relație au ocazia de a face planuri cu persoana iubită pentru a pleca într-o vacanță ori la anumite evenimente la care vor fi invitați. Cei singuri simt nevoia să iasă din ce în ce mai mult în oraș, iar în această perioadă, pot chiar cunoaște pe cineva special.

Nu toți nativii vor fi, însă, norocoși, căci în cazul unora pot avea loc despărțiri spectaculoase și împăcări cu persoane din trecutul lor. Aceste vești îi vor lua pe toți prin surprindere, însă Vărsătorii sunt cunoscuți pentru schimbările spectaculoase din viața lor.

Cânv vine vorba despre sănătate, nativii zodiei ar trebui să se preocupe mai mult de starea lor generală și de anumite probleme care nu le dau uneori pace.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top