Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Vărsător. Pentru nativii acestei zodii se anunță o săptămână mai bună decât ar fi putut crede. Dacă aveau impresia că vor fi trași la răspundere pentru anumite greșeli pe care le-au făcut în săptămânile care au trecut, se pare că lucrurile se așază cum nu e poate mai bine, iar ei scapă ca prin urechile acului de anumite mustrări.

Vărsătorii trebuie să profite din plin de aceste contexte favorabile pentru ei. Să bată fierul cât e cald, pentru că pe viitor este posibil să vină momentul explicațiilor.

Dacă ești dispus să înveți lucruri noi la locul de muncă, acest lucru nu va trece neobservat de către superiori. Ai ocazia să îți îmbunătățești cunoștințele, așa că nu da cu piciorul unor cursuri, cursuri de perfecționare sau ajutorului unui coleg care își rupe puțin din timpul său pentru a te lămuri și pe tine în privința unor lucruri pe care nu ești tu foarte sigur.

Profită de bunăvoința oamenilor din jurul tău și ai grijă să le mulțumești pentru ajutorul primit. Tot ce înveți zilele acestea îți vor prinde foarte bine și vei putea promova în curând, dacă ești la fel de dornic și de dedicat.

Nativii Vărsător planifică o călătorie în familie

Nu se anunță ocazii noi pentru a primi un alt post în cazul în care vrei să te angajezi, dar nu ar fi rău să mai tragi o privire pe CV, să ceri sfatul cuiva care se pricepe și să continui să trimiți CV și scrisori de intenție. Nu știi de unde poate sări iepurele.

Cât despre viața personală, lucrurile sunt destul de liniștite pentru cei care sunt într-un cuplu de mult timp. Pot pleca într-o călătorie în weekend sau pot planifica pentru săptămânile următoare o ieșire cu familia și cu prietenii. Se recomandă o îmbunătățire a comunicării cu partenerul de viață.

Nu mai amâna niște vizite la medic dacă știi că ai niște probleme pe care trebuie să le rezolvi. Cu cât amâni, cu atât va fi mai greu pentru tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top