Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 24 - 30 iunie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018. Se anunță o săptămână cu evenimente importante pentru zodii. Citește horoscopul pentru zodia ta.

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018

BERBEC. Începeți săptămâna cu un spirit jucăuş și pus pe şotii, pe măsură ce Mercur se îndreaptă se apropie de conjuncţia cu Venus şi de trigonul cu jovialul Jupiter. Venus în opoziţie cu Marte și cu Mercur în opoziţie cu înverșunatul Pluto, aduc o mulțime de oportunităţi pentru a discuta, pentru a demara o afacere, și de a face conexiuni noi și profitabile. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

TAUR. Încrede-te în intuiția ta când este vorba despre prieteni și colegi. O idee sau o direcție nouă care te inspiră ar putea spori starea ta de spirit. Universul sugerează că trebuie să fii îndrăzneț și să nu eziţi să încerci ceva diferit. Ai putea descoperi acel noroc sau bunătate de care au nevoie şi ceilalţi, dar nu au curajul care trebuie, aşa cum ai tu. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 24 – 30 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

GEMENI. Venus în Casa comunicării, prinsă într-un pătrat cu Jupiter, ar putea să îţi stârnească interesul de a ieși și de a face ceva diferit de tot ce ai făcut până acum. Este o săptămână bună pentru acţiune, mai ales dacă eşti dispus să îţi faci un nou cerc de prieteni. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

RAC. Etericul Neptun luni, 25 iunie, intră în retrogradare, iar această fază ar putea să coincidă cu anumite lucruri pe care doreşti să le faci, convins că vor fi o reuşită, dar cum nu vor fi confirmate în săptămânile următoare s-ar putea să-ți dai seama că te-ai înșelat din anumite puncte de vedere. Odată ce ai înţeles despre ce este vorba, ar fi înțelept să faci ceva în legătură cu aceasta. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

LEU. Poate că te simți mai conectat la sentimentele tale marți, 19 iunie, când te gândești la sectorul tău spiritual. Expresiva prezență a lui Mercur aici te poate încuraja să explorezi emoțiile care bolborosesc de ceva timp. Lucrând prin ele, te-ai simți mult mai bine cu tine. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

FECIOARĂ. Cu Mercur, stăpânul tău planetar, în trigon cu Jupiter şi în opoziţie cu Pluto în sectorul social, al muncii în colectiv, prietenilor şi al iubirii, începutul săptămânii ar putea fi destul de original. Ai oportunitatea de a lucra îndeaproape cu cineva care este un susținător sau un fost susținător. În plus, cu Neptun retrograd în Casă de relație, este posibil să poți profita la maximum de cele mai apropiate relații. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

BALANȚĂ. Şansa de a-ţi crește venitul sau de a profita de o oportunitate extraordinară ar putea fi a ta încă de la începutul săptămânii, chiar dacă Neptun retrograd este în Casa muncii şi a rutinei, ar fi o idee bună să investeşti în acest lucru. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SCORPION. Dacă ţi se oferă o oportunitate de a călători, ar putea fi foarte bine. Dacă ai fost ocupat de ceva timp cu munca și ai nevoie de o pauză, aceasta ar putea fi șansa perfectă de a face asta și de a te relaxa. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SĂGETĂTOR. Cosmosul te încurajează să ai încredere în instinctul tău, mai ales la începutul săptămânii, când ţi-ar putea aduce o ocazie pe care altfel a-i pierde-o. Intuiția îţi poate fi ghid și în alte moduri, așa că ar merita să fii atent la mesajele subtile care vin de la tine, din interiorul tău. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

CAPRICORN. Luna trecută, etericul Neptun a intrat în retrogradare în Casa banilor proveniţi din muncă proprie, astfel încât săptămânile și lunile următoare ar putea aduce perspectiva unei situații care până acum te-a ocolit. Dacă ai o minte limpede şi înțelegi despre ce este vorba, este timpul să faci ceva în legătură cu asta. Nu o lăsa pe mai târziu, căci ar putea fi prea târziu. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

VĂRSĂTOR. Trigonul dintre Mercur şi Jupiter, marți, 26 iunie, ar putea aduce o veste bună pe frontul de lucru atunci când fie o ofertă, fie o şansă este prea uimitoare ca să o laşi să treacă. Cu Venus în tranzit prin sectorul parteneriatelor de orice fel, şi care este în opoziţie aplicantă cu Marte, în semnul tău, joi, 28 iunie, ar putea sugera o întâlnire care ar putea avea un impact destul de puternic asupra ta. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

PEȘTI. De lunea trecută Neptun a intrat în retrogradare în semnul tău și va rămâne așa preţ de câteva luni, ceea ce ar putea fi un lucru bun. Neptun retrograd poate aduce realizări și perspective neaşteptate în situații cheie, ca şi cum ţi se ridică un văl de pe ochi, și acestea ar putea conduce la un progres. Acest lucru însă nu se întâmplă imediat, lucrurile vor începe să se schimbe în săptămânile și lunile următoare. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top