Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 mai 2018 Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Berbec. Problemele ar putea deveni intense în această săptămână. Când Marte, stăpânul tău, va da mâna cu puternicul Pluto în sectorul carierei, ai putea primi un impuls din partea conducerii ca să-ți pui în practică un plan.

Și cum ambele planete se vor întâlni și cu jovialul Jupiter gândul de a face un pas înainte poate părea un lucru firesc.

Dar oare este? Nu ar fi mai bine să ceri o a doua părere înainte de a face mișcarea? Apoi, Venus care se deplasează prin Gemeni și în Casa comunicării, marți 8 mai, îți va fi mai ușor să-i faci pe alții să se simtă în largul lor și acest lucru îți poate fi de folos în situațiile în care ai avea nevoie.

Horoscop 6 – 12 mai 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Miercuri, 9 mai ai putea să intri în contradicție cu cineva, și este posibil să faci un mic compromis pentru a progresa. În cele din urmă, duminică ești încurajat să te plimbi chiar dacă o alegere mai bună ar putea fi un masaj sau mersul la spa.

Sentimental este un moment interesant deoarece sunt multe promisiuni și niciodată nu știi pe cine te întâlnești.

Îți va fi greu să te decizi cu cine să defilezi când ai de unde să alegi! Vei juca în deplasare la sfârșitul săptămânii, alături de cineva care a depus timp și efort să te cunoască.

Pe de altă parte, nu ești obligat să spui da, dar nici să-ți ignori interesul! Profesional, perioada este excelentă pentru proiectele creative dacă ești pe cont propriu. Folosește ocazia pentru a-ți permite să îți pui în practică ideile, fie prin scris, fie prin imagini.

Nu este un moment bun pentru a lua decizii legate de muncă, deoarece puteți fi sub imperiul emoțiilor de moment. Poți să faci mai multe afaceri în timp ce socializezi. Amintește-ți să ai numerele de telefon care te interesează în agendă.

În ansamblu, săptămâna este una bună. În altă ordine de idei, locul de muncă este în consens cu schimbările care vin. Unele dintre acestea sunt de rutină, în timp ce altele par revoluționare. Decât să te încăpățânezi și să faci doar ce vrei tu, încearcă să mergi cu fluxul de energie care domină.

Ar trebui să știi că poți beneficia personal de influența acesteia la nivel financiar. Acest lucru, la rândul său, îți oferă acces la tot felul de informații care te pot ajuta să vă avansezi profesional.

Ca sănătate, dorința de a mânca multe alimente bogate și grase poate fi puternică pentru a rezista tentației.

Nu contează cât de bine ai reacționat la ultima dietă, acum ți se pare mai important să savurezi o înghețată decât să renunți la ea. Nu este un păcat mare să mai sari calul din când în când, dar nu îți face un obicei din asta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top