Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Berbec.Fii atent cu portofelul la începutul săptămânii. S-ar putea să fii tentat să te lauzi care ceva, care acum poate să nu îţi fie foarte util. Cu Mercur într-un pătrat separant cu Neptun și în opoziţie cu Jupiter, marți, 28 mai ai putea fi inspirat în urma discuțiilor despre vânzări și te gândeşti cum ai putea beneficia de pe urma acestei discuţii.

Îţi va lua câteva zile să te gândești la asta. Dacă totuşi mai doreşti achiziţia, fă-o, dacă nu, vei economisi niște bani. La mijocul săptămânii, ai putea fi destul de activ când se va pune problema nei întlniri de lucru, cu oamenii potriviți. O nouă relaţia făcută la un eveniment cheie ar putea fi importantă pentru tine în viitor.

În sfârșit, o combinație minunată de energii de-a lungul acestei săptămâni te-ar putea conecta cu cineva foarte special și destul de spiritual. Această întâlnire ar putea avea potențial afectiv dar ar putea sugera și un profesor sau un mentor care ar putea să te ajute să rezolvi o problemă dificilă.

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 27 mai – 2 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Trăieşti intens emoțiile, ce se întâmplă însă când trebuie să suporţi plictiseala sau banalităţile? Nu e bine. Din păcate, viața ta sentimentală nu poate fi palpitantă tot timpul, așa că va trebui să găsești o cale de compromis. Munca sau o problemă de familie necesită mai mult timp, poţi face ore suplimentare, astfel încât este posibil să trebuiască să anulezi un eveniment social pe care l-ai pregătit.

Nu stați pe loc şi nici nu aşteptaţi explicaţii pentru că nimeni nu vi le va oferi.
Ridică-te și mergi înainte. Bazează-te pe intuiție când este vorba despre motivele pe care le ai în vedere legat de un coleg de muncă. S-ar putea să te simți frustrat.

Fii pregătit să intri și să rezolvi o problemă pe care nu tu ai provocat-o. Vei găsi mai mult sprijin dacă rămâi pozitiv și optimist. Veridică-ţi rețeaua dacă vrei să îţi îmbunătățeşti baza de clienți. Gândeşte-te la o serie de cursuri de educație sau formare suplimentară pentru a-ţi îmbunătăți perspectivele.

S-ar putea să simţi mai dărâmat decât ar trebui să fii. Decât să adaugi la orice dezamăgire recentă autocritica inutilă, vezi unde greşeşti. Te simți mai bine ca acum, și asta te poate ajuta să faci următorul pas. Mişcarea în condiţii de siguranţă o poţi obţine cu sprijinul financiar al prietenilor, al membrilor familiei, al colegilor si al mentorilor.

Continuă să foloseşti puterea minții pentru a-ţi îmbunătăți sănătatea. Este folositor să ai obiective de fitness realiste şi cu care să poți lucra. Ai putea avea tendința să vezi rezultate extraordinare într-un interval de timp foarte scurt. Fii la fel de realist în ceea ce privește programul de antrenament, deoarece eşti în alte zone în ce priveşte corpul tău..

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top