Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 4 - 10 februarie - Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Berbec. Pentru unii este vitală încheierea unui ciclul al învăţării, pentru alţii reluarea şi finalizarea, lucrurile vin într-o cascadă de fapte şi de nevoi care se împletesc armonic, iar berbecii au energia necesară să le rezolve într-o manieră proprie.

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Berbec

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Pe 22 martie rezolva o serie de probleme financiare – taxe, impozite, amenzi pentru casă, aspectul administrativ este cel vizat şi indiferent ce li se propune, în special femeilor, le sugerez să nu spună da înainte de a analiza oferta, nu de alta, dar există ceva ce nu ştiu, ceva ce se ocultează în propunerea respectivă şi teamă mi-e că dacă vor spune da fără să se gândească, se vor înhăma la o muncă peste puterile lor.

Lucruri care ţin de credinţă şi de viziunea proprie le vor marca săptămâna. Realitatea unor lucruri care se petrec în apropierea lor îi face să îşi schimbe părerea despre divin.

O schimbare de dispoziţie pe care aş pune-o pe seama ciclului Nodurilor Lunare care îi pune în faţa unui bilanţ afectiv a ultimilor 18 ani.

Berbecii pot afla că au fost ţinta unor înşelătorii, că li s-a înscentat ceva pentru a se dovedi că nu sunt atenţi sau că au fost păcăliţi în ce priveşte o sumă de bani sau un proiect profesional, o funcţie, ca pe 23 martie cei căsătoriţi vor afla că vine barza.

24 martie le aduce o serie de oportunităţi totul va ţine de modul în care ei ştiu să aleagă.

Dispoziţii schimbătoare, mai ales pe 19 şi 20 martie, acum râd, acum plâng, acum tună şi fulgeră, acum sunt inocenţi de mai ştie omul cum să îi ia.

Pentru ei degringolada afectivă provocată, în mare parte de apropierea eclipsei de Soare acţionează extrem şi loveşte în sistemul de relaţii, în cutume şi credinţă, în sănătate.

Profesional rămâne afectată axa muncii, o serie de neînţelegeri cu colegii sau fiind vorba şi despre o casă a sănătăţii, să nu fie vorba şi despre o componentă de sănătate neglijată până acum – dantura, ochii, o sinizită sau o reacţie acută la vreo problemă fiziologică pe care nici nu o bănuiaţi şi care poate ţine de o malformaţie congenitală.

Evitând conflictele de la serviciu, rămân cele domestice şi iar nu e bine, aşa că cel mai bun sfat este să se abţină. Grea lecţie, dar de folos.

Ar sta ei excelent şi la capitolul comunicare dacă nu ar fi repeziţi, deci să fie atenţi la ceea ce li se cere, dar şi la ceea ce spun.

Profesional sunt avantajatetot femeile, iar tinerii care sunt angajaţi, să încerce să se abţină, să nu intre în conflicte cu şefii ori cu colegii pentru că riscă să rămână fără loc de muncă.

Mai poate fi vorba şi despre mici intervenşii chirurgicale – extirparea unui nodul, a unui neg, o intervenţie stomatologică care deşi nu ar fi indicate deoarece luna este în creştere, ţin de urgenţe.

Posibil ca pe 25 martie să rezolve o serie de lucruri care ţin de locaţie – schimbare de locuinţă, gazdă, chirie doar că vor fi nevoiţi să anuleze un drum în afara oraşului pentru a putea finaliza mutarea.

Celor care pleacă la drum atenţie la condus, problemele auto le vor da bătaie de cap – uleiul îmbâcsit, anvelope tăiate ş.a.

Totuşi celor tineri, aşa cum am spus-o şi săptămâna trecută, o repet, atenţiecum răspund colegilor şi şefilor, cum îşi duc la bun sfârşit sarcinile încredinţate, deoarece ameninţarea cu pierderea locului de muncă este încă valabilă aşa că dacă pot, le-aş sugera un concediu, chiar medical, care să-i ţină departe de conflicte. Luna Neagră nu stă cu mâile în sân.

Pe 18 martie, cei tineri pot repurta mici victorii intelectuale datorită prezenţei de spirit şi vitezei de reacţie.

Maturii pot repurta un succes financiar de pe urma creativităţii şi a originalităţii. Cum îi ia gura pe dinainte riscă să le fie furate ideile aşa că atenţie la ce spun.

Pe 19 martie, subconştientului colectiv arată că mintea lor va suferi o transformare subită, din agerime şi promptitudine se vor pomeni vorbind despre seri sub clar de lună şi despre iubire, despre dumnezeire despre studii de spiritualitate.

Sănătatea vizează în continuare, rinichii şi ficatul. Dureri de cap de durată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top