Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 Berbec. Ar trebui să fie mulțumiți dacă nu ar fi chinuiţi de o serie de probleme legate de sănătate ale cuiva din familie.

Pe de altă parte îi chinuie procesele de conştiinţă pentru că nu au dat o mână de ajutor acolo unde a fost nevoie. Săptămâna poate avea o coloratură de alergătură cu tot ceea ce implică ea, dar poate aduce surprize în plan profesional.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 8 – 14 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În cel relaţional, un câştig de natură nu atât spirituală cât mai de grabă materială în sensul că Berbecii pot primi acum răspunsuri care vin pe căi subtile, prin rugăciune sau meditație să spunem, iar ei să se simtă iubiţi, de Dumnezeu.

Pot primi veşti oficiale despre o situaţia complicată cu iz juridic prin care să fie anunţaţi că a încetat orice acţiune penală împotriva lor.

Zona sentimentelor este bântuită de Luna Neagră aşa că le-aş sugera să nu se implice prea curând într-o nouă relaţie sau dacă sunt implicaţi deja, să fie atenţi la ce teste le sunt supuse sentimentele, afecţiunea, pe ce se fundamentează iubirea lor, oare nu cumva baza relaţiei este cam şubredă, oare nu cumva s-au grăbit atunci când au luat decizia de a intra în aceasta, multe, multe semenea întrebări.

Zile de interogaţie interioară pot fi 8, 11, 12 şi 13 aprilie. Pentru cuplurile mature se pun probleme de natură casnică sau de ingerinţă imediată – s-a stricat un bun electrocasnic sau trebuie cumpărat un alt frigider ori o altă maşină de spălat. Şi toate se vor face în topica lor firească, adică pe rând. Zile bune 13 şi 14 aprilie.

Pentru unii Berbeci este posibil ca o serie de probleme de la locul de muncă să fie mutate în plan relaţional, promisiunea de a pleca undeva în afara oraşului să nu se poată îndeplini; pentru alţii soţia, fetiţa, mama sau soacra se pot confrunta cu probleme de sănătate, acute, cum ar fi o răceală de zile mari agrementată cu pusee de febră la fel de mare, doar suntem pe tărâmul Berbecilor şi se văd nevoiţi să amâne, ba mai mult se vă nevoiţi să alerge fie pe la urgenţă, fie după medicul de familie pe 11 şi 12 aprilie.

Profesional sunt destul de multe tensiuni, mai ales acolo unde cuplurile lucrează împreună, cum sunt asociaţiile familiare, sau unde cei tineri acceptă foarte greu subordonarea şi sunt gata să creeze o furtună într-un pahar cu apă din nimic.

Trebuie să înşeleagă că nimeni nu se naşte învăţat. Zile tensionate vor fi 12 şi 15 aprilie. Alţii vor să-şi spele păcatele şi încheie, în sfârşit un contract după care aleargă de ceva vreme, deci atenţie la ziua de 14 aprilie.

Pe 10 şi pe 11 aprilie pot semna contracte benefice pentru firma în care lucrează sau pentru propria firmă, după cum la fel de bine pot demara, în sfârşit, proiectul pe care şi-l doresc de foarte multă vreme, pot primi sarcini care să le pună în valoare energia debordantă, ce mai pentru ei aspectul profesional este unul foarte bine susţinut acum. Atenţie la duşmăniile pe care le stârnesc!

Financiar nu stau prost, am mai spus-o, este un segment care nu le dă bătaie de cap, deoacamdată banii sunt şi vor mai fi. Se pot bucura de uzufructul unor moşteniri, tot bine pe care l-au dat unora care au avut probleme acum li se va întoarce în buzunare înzecit. Zile bune 9 – 10 aprilie.

Ca sănătate, predonimă stările de tensiune, adulţii se pot confrunta cu pusee care să îi ducă la spital, la fel, vârstnicii, să nu iasă din casă, vremea schimbătoare le poate da stări de indispoziție și pot cădea cu uşurinţă victimă accidentelor vasculare sau spasmelor de aceeaşi natură.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top