Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 Berbec

Știu ce vor încă de la început de lună. Știu ce au nevoie. Știu cine sunt cu adevărat și mai știu și ceea ce nu sunt. Cu aceste caracteristici nu au cum să o dea în bară, deci să treacă la muncă!

Horosscop lunar Minerva aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie: Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

O lună caracterizată de intuiție și de inteligență, atuurile voastre pe parcursul întregii lunii aprilie. Entuziasmul Berbecilor este molipsitor și se va face simțit pe 2 și 3 aprilie când, așa cum aminteam mai sus, intuiția le va spune să pornească cu toată viteza pentru a-și pune în practică ideile. Zilele de 9, 10 si 11 aprilie sunt zile bune pentru curățenia de primăvară și se vor simți minunat când vor termina.

Farmecul personal îi angajează într-o relație intensă pe 16 și 17 și îi vor face să zburde emoțional, să freamăte, să trăaiscă acea senzație inefabilă de zbor planat pe 22 și pe 23 . Starea aceasta este dublată și de succesul în plan profesional, așa că să se aștepte la surprize pe 29 și pe 30 aprilie, nu trebuie decât să se bucure pentru fiecare moment.

Relațional. Chiar dacă pe 2 și pe 3 aprilie vor zburda la propriu, se pare că în cele din urmă își vor asculta înțelepciunea interioară și vor privi cu alți ochii obiectul afecțiunii lor.

Tinerele cupluri simt că a sosit momentul să arunce toate vechiturile, toate cârjele emoționale care mai mult îi blocau decât să îi ajute să meargă mai departe pe 9, 10 și 11 aprilir. Ca apoi să o ia de la capăt.

Cuplurile hârșâite de viața în doi găsesc acum echilibrul nevoilor interioare prin detașarea cu seninătate de tot ce a însemnat patimă, grabă, impuls ca să regăsească în Trecut pârghiile Prezentului pentru a merge mai departe, altfel decât până acum.

Tinerii dispun de fler pentru a găsi cel mai bun mod de a obține ceea ce vor dar și acea persoană specială pe care o doresc pe 16 și 17 aprilie.

Deci, să pornească la drum cu încredere, este cel mai bun mod de a descoperi direcția în dragoste și de a fi romantici, în special pe de 22 și 23 aprilie, atunci când sunt convinși că și-au găsit locul lor sub soare. Este primăvară! Să se bucure de anotimpul iubirilor dintâi!

Profesional. Din acest punct de vedere este posibil să se îndoiască câteva zile de ce își doresc de la cariera lor. Succes? Recompense? Întăriri pozitive, aliați puternici? Sau este ceva mai mult decât prozaicul bani, bani, bani?

Trăiesc acut impresia că merg în sens invers, ba mai mult, trăiesc sentimentul că nici nu știu să facă diferența! De aceea este important să-și pună intuiția la bătaie încă de la 1 aprilie, dacă știu să-și asculte instinctele, clar nu sunt pe un drum greșit!

Mai de grabă aș spune că este momentul să renunțe la tot ce nu le mai este de folos, la tot ce este perimat și anacronic și să preia ideile noi, avangardiste care îi vor propulsa în viitor. Blocajele se vor resimți puternic până în preajma datelor de 22, 23 aprilie, când vor cere sfatul cuiva cu experiență, ca pe 30 și 31 aprilie, să iasă la lumină.

Financiar. Aprilie este o lună de creștere a veniturilor și economiilor, mai mult, vin oportunități financiare excepționale. Și, deși există hopuri de-a lungul drumului, mă refer la surprizele unor cheltuieli neașteptate, valoarea netă a crește vertiginos până la sfârșitul lunii.

Sprijinul concret vine adesea dinspre partenerul de viață, soțul/ția sau iubitul/a cu susținere la nevoie, și la propriu și la figurat. De asemenea, banii vin și din proiectele sociale în care sunt prinși.

Trosnetul articulațiilor și închieieturilor vorbește despre starea de sănătate, înseamnă că este momentul să încetinească, să-și tragă sufletul și să-și facă niște analize.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top