Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 4 – 10 martie – Balanță

Balanță

Pentru acești nativi mi se pare o lună foarte interesantă, cu un debut excelent și un parcurs la fel de bun, de ei depinde cum vor pune în practică cele sugerate de astre. Vizate sunt domeniile care țin de bani, de muncă, de sănătate, dar și de familie și de iubire sau copii și de creativitate. Oricum, Pars Fortunae îi provoacă alături de Luna Neargă să încetinească puțin ritmul deoarece metabolismul energetic dă semne de epuizare.
Afectiv lucrurile se leagă cum nu se poate mai bine. Este posibil ca partenerul de viață să aibă nevoie de un imbold ca să meargă mai departe, nu ma refer acum la familie, ci la ideea de a continua ce face; părinții vor fi, cel puțin până pe 10 martei, în atenția lor, în sensul că îi vor însoți pe aceștia oriunde doresc, după cum este posibil ca împreună cu unul din părinți să caute o casă, undeva cât mai aproape de copii și după ce au alergat pe la tribunal și la notariat, să se apuce să renoveze, să o facă locuibilă. De asemenea, legătura cu copiii este una foarte puternică, ca să nu mai spun că știu să fie camaradul adolescenților rebeli. Între 5 și 7 martie părinții Balanță să fie atenți, pot afla nu atât despre rezultate dezastruoase la învățătură, cât despre acte de indisciplină care îi miră chiar și pe ei, părinți mai mult decât indulgenți, care știu cum să discute orice problemă cu copiii lor. Tinerii pot trece în aceeași perioadă printr-o ruptură de relație, dar important este să nu uite că de la fiecare persoană întâlnită au ceva de învățat. Cuplurile mature discută despre ce și-ar dori să facă vara aceasta, altele se gândesc unde se vor retrage la pensie. 8 – 10 martie posibile probleme de sănătate ale unui părinte să le răpească și puținul timp liber pe care îl mai au alergând pe la spitale și cabinete medicale.
Profesional, avantajați par să fie tinerii care dacă vor da dovadă cel puțin în perioada 5 – 9 martie de răbdare și nu se vor lăsa duși de val, vor avea satisfacția de a fi remarcați, ceea ce îi va impulsiona fie să-și continue studiile, fie să mai facă o specializare pe lângă cea pe care o au. Relațiile cu colegii de serviciu este foarte importantă acum, deoarece pot demonstra că știu să fie atenți la problemele celui de alături. Balanța este semnul de aer care acceptă rutina și nu se plictisește să repete anumite gesturi sau să aibă tabieturi, deoarece au capacitatea ca în timp ce muncesc, să se detașeze și să se gândească la altele, unii ar spune că visează cu ochii deschiși, dar nu este chiar așa. Pentru Balanțele cu funcții de conducere nu sunt probleme, eventual doar unele de adaptare la noile cerințe.
Financiar aș spune că au o perioadă, nu bună, ci superbună. Jupiter este în Casa comunicării, dar și a drumurilor scurte în comunitatea în care locuiesc. Economiile lor se rotunjesc ușurel. Vin bani și din activitățile extra-profesionale ceea ce îi stimulează să facă mai mult. Unii își doresc să facă o investiție și probabil vor antama discuții pentru achiziționarea unui apartament, imobil sau a unui teren. Alte Balanțe pot demara ceva pe cont propriu care iar schimbă perspectiva asupra valorii banului. Si cum stăpâna lor este Venus, stăpâna cash-flow-ului, să nu uite că banii sunt făcuți să circule.
Dacă doresc să urmeze vreo dietă, sfatul meu este să ceară mai întâi părerea medicului specialist. Niciun regim nu este universal valabil, dovadă că sunt oameni la care funcționează și la alții nu a mers. De asemenea, atenție la răceli, în special la cele la nivelul rinichilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top