Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Taur. Sentimentele tale ar putea ieși, asemenea unor bule de aer, la suprafață în această săptămână. Și ai putea reflecta puțin asupra experiențelor sau problemelor pe care le-ai avut.

Acest lucru ar putea fi cauzat de faptul că Luna în scădere trece prin semnul tău și te înurajează să treci prin emoții și să le lași și tu dus de val. Nu se va întâmpla totul peste noapte, dar treptat vei putea simți o mare ușurare. Tot acum, Mercur se alătură Soarelui în Gemeni și în sector financiar.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Taur

Aici, te încurajează să te organizezi. Odată ce faci acest lucru, poți simți o mai mare concentrare a minții și o mai mare liniște interioară. În plus, poți avea șansa să îți folosești o abilitate sau un talent pentru a câștiga bani din asta. De asemenea, am putea vorbi despre oportunitatea ca vineri, 8 mai, să ai parte de o întâlnire memorabilă care îți va lumina sfârșitul de săptămână. Sau te poți bucura de o întâlnire specială care poate duce la dragoste așa cum îți dorești. Nu o rata pentru că ar putea fi o ocazie foarte specială.

Riscurile nu se plătesc acum. De obicei, nu trebuie să iei asemenea lucruri ca pe un joc de noroc, mai ales când vine vorba de iubire, și nici nu este bine să te joci. Dacă ai de ales, alege întotdeauna lucrul sigur. Răbdarea pe termen lung rodește în final. Asta ai așteptat de atâta vreme nu o rasoli tocmai acum. Dacă lași lucrurile se curgă fericirea va fi a ta!

Energia susține acum munca grea și planificarea practică. S-ar putea să îți dai seama că ești în măsură să asculți anumite drame care nu pot fi altfel evitate. Faceți tot posibilul pentru a vă simpatiza și pentru a vă sprijini pe cei apropiați de voi. Puteți prelua munca suplimentară, pur și simplu, fiind la locul potrivit la momentul potrivit. Asigură-te că toată lumea lucrează la așteptări și la aceleași obiective.

În această săptămână energiile vor lucra benefic în sectorul tău de bani și de valori. Acest lucru ar trebui să ducă la o mutare neașteptată pe front financiar. Dacă ai vrut să câștigi bani, trebuie să faci ceva. Pentru aprofundarea mai multor detalii, aderă la grupuri de rețele financiare sau configurează-ți un plan de economii.

Problemele legate de carieră te pot face să te simți tensionat. Dacă acționezi acum cu o stare de spirit mai relaxată, corpul tău îți va urma exemplul. A fi încăpățânat și tensionat fizic nu este tocmai cel mai bun lucru pentru tine așa că fă tot ce este necesar pentru a fi în armonie cu corpul tău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top