Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Leu. Marţi, 5 iunie, este în Casa a 9-a a studiului, a călătoriilor lungi şi a aventurii, a filosofiei de viaţă şi ar putea fi o oportunitate de a porni în aventura vieţii tale, de a te distra și de a te bucura cu adevărat de viaţă.

Cu atenția prelungită asupra profesiei şi a locului de muncă, se pare că ai avut parte de o presiune foarte mare în ultimele luni. Luna în scădere poate acționa ca o supapă care permite să te eliberezi de stres. Dacă ai de gând să faci ceva interesant, cu atât mai bine, înseamnă că ştii ce vrei.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 – Leu

Opreşte-te ori de câte ori vrei şi fă ca aceste opriri să merite. Mercur este de săptămâna trecută în domiciliu, conjunct cu Soarele în Casa a 11-a, casă socială, iar acest lucru poate da un plus de strălucire tuturor evenimentelor și acţiunilor cu caracter social la care iei parte. Mai multe aspecte conjugate de la sfârșitul săptămânii pot face să te bucuri de mai mult timp cu familia. S-ar putea să te simți foarte bine urmărind un film multi-premiat sau să citeşti o carte bună. Aceasta este o singură dată când vei fi mulțumit că rămâni acasă și că faci ceea ce îţi place.

De ce încearci să te fofilezi când simţi că lucrurile se înfierbântă între voi? Petreceți cât mai mult timp împreună şi fă-te văzut, alții pot doar asista la comuniunea evidentă dintre voi dar nu pot lua parte la ea. Dacă revine în discuţie un subiect dureros, într-un moment nepotrivit, nu cred că îl poţi ignora. În mod neşteptat, vei retrăi tot ceea ce ai făcut în acel moment și apoi vei rezolva lucrurile şi nimeni nu te va învinovăţi pentru că nu vrei să amâni nimic. Ești şi tu om, la urma urmei.

Profesional, vei fi mai eficient dacă vei merge încotro se duce fluxul de evenimente. Autoritatea ta ar putea fi contestată de evenimente conflictuale sau confuze. Nu lăsa pe cineva care are o poziţie importantă, să te descurajeze. Ai încredere că visele se pot împlini. Universul te aduce într-un fel de răscruce. Este important să faci alegeri care să îţi susțină interesele pe termen lung şi ale tale și ale celor pe care îi iubeşti. Nu intra în joc însă dacă nu eşti pregătit.

Săptămâna aceasta se concentrează pe relații și pe modul în care acestea te pot ajuta să îţi atingi obiectivele. Este vorba fie despre o mutare mai sus pe scara ierarhică, fie intri într-un club de jogging cu prietenii pentru că ai luat câteva kilograme în plus sau pentru a accesa puterea prieteniei, pur şi simplu. Accentul este pus pe învățarea sau perfecţionarea unei limbi străine și pe studiul altor culturi pentru a te ajuta să vezi unde va prinde afacerea ta în lume.

Universul te împinge să faci o mișcare importantă în ce priveşte sănătatea ta. Dacă te-ai simțit rău sau știi că ai ignorat o problemă de sănătate, ia măsuri. Simptomele pot să ajungă la o limită de la care să spui, nu se mai poate să continui aşa şi vei merge la medic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top