Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop anual

Horoscop Minerva 2019 Leu

Horoscop Minerva 2019 Leu. 2019 te va ajuta să realizezi mult mai multe decât ai realizat ​​ultimii ani. Ai putea să faci toate acestea fără a fi în lumina reflectoarelor mai ales dacă intenționezi să nu știe toată lumea ce vrei să faci.

Totodată este un moment bun pentru a-ți reafirma credința în viață și pentru a-ți urmări aspirațiile. În acest an, vei putea spune lumii că poți realiza mai mult decât ai crezut. Valorifică-ți ideile dar dă-le și valoare acum. Multe oportunități și multe deschideri îți vor ieși în cale. Și lucrurile vor meege așa cum le-ai planificat.

După ce ai trecut prin 2017 și 2018, numai tu știi cum, anul care vine este ca o briză. Aproape toate planetele lente vor uita de tine, eliberându-te de stres. Sănătatea și vitalitatea vor fi și ele bune.

În ultimele trei luni ale lui 2018, vei simții banii că trag la portofelul tău, iar această tendință va continua pentru cea mai mare parte a anului următor, deoarece este un an de prosperitate.

Dragostea și activitățile sociale au fost importante în ultimii ani, iar această tendință continuă în 2019. Principalul punct de atracție aici este că în prima parte a anului, trecerea planetei Mercur, care semnifică iubirea pentru tine, din Casa a 7-a în Casa a 8-a a intimității ceea ce presupune că vei duce relația la un alt nivel, iar pentru cei care însă se vor separa, va urma un divorț ușor și un partaj pe măsură.

Interesant este că această mișcare, mai ales când Mercur va retrograda, te va spiritualiza și îți va stabiliza viața sentimentală.

Anul trecut, Saturn a revenit în semnul de domiciliu după aproape 29 de ani, în Casa a 5-a, a iubirii și a divertismentului, arătând nevoia de a face în acest departament al vieții tale, ordine. Intuiția și învățăturile spirituale necesită verificare prin experiență.

Trebuie să existe o înclinație științifică și practică cu privire la aceste lucruri. Fenomenele astrologice trebuie să fie făcute tangibile și utile în viața de zi cu zi. Această tendință continuă și în acest an.

Pluto a fost de-a lungul câtorva ani în casa a 6-a a copiilor, a muncii și a sănătății, a rutinei și relațiilor cu colegii și la fel va fi și anul acesta dar și în anii următori. Creativitatea ta se revitalizează și se reformează, se aprofundează motiv pentru care vei trage din greu la muncă.

Acest lucru ar putea marca sănătatea. Sentimentul tău despre ceea ce este sănătatea, un subiect important pentru tine, se va transforma, de asemenea.

Domeniile de interes major pentru anul următor vor fi finanțele, comunicarea și interesele intelectuale până în 3 decembrie când Jupiter se va muta în Capricorn și când copiii, creativitatea, dragostea și distracția, sexul, moartea și renașterea, viața după moarte, ocultismul și spiritualitatea vor intra sub lupa rigurozității saturniene.

Căile tale de împlinire maximă în anul următor vor deci, carieră și finanțele iar apoi comunicarea și interesele intelectuale.

Oportunitățile anului

Perioada oportunităților pentru tine nu începe până la sfârșitul lunii iunie și durează până la începutul lunii octombrie. Ai mai multă energie și un entuziasm în general pentru viață care te poate preocupa puțin mai mult acum. Cei născuți în perioada 11-17 august se află într-o fază de creștere majoră în acest an, iar la sfârșitul lunii august își vor atinge și obiectivul major.

Există câteva perioade din 2019 în care planificarea superficială a lucrurilor poate provoca îngrijorare. De la mijlocul până la sfârșitul lunii aprilie și între 26 august și 10 septembrie poate coincide cu aceste perioade pe care va trebui să le planifici cu mare grijă.
Limitări nu există așa că nu vom vorbi despre ele.

Domenii de interes

Dragostea zic eu va fi extraordinară și senzațională în 2019. Dacă trebuie să ții pasul cu el sau ea pe tot parcursul anului, este mai bine să le ții minte și să îți antrenezi sufletul pentru asta. 2019 este moment bun pentru a construi relații din dragoste.

Vor fi perioade de optimism pe front sentimental în acest an. Te sfătuiesc să eviți indulgența excesivă față de dragoste, deoarece acest lucru te-ar putea băga în necazuri.

Pari să fii foarte atractiv și senzual în acest an, mai mult decât în ​​anii precedenți. Acest lucru ți-ar putea aduce mai multe relații, ai grijă, este ca și cum Sinele tău emoțional este luat de val.

Nu fi ispitit de promisiuni, speranțe și sentimente false. Lucrează pentru o creștere constructivă în viața afectivă. Vei avea sentimentul că lucrurile evoluează pe măsură ce anul trece.

Aspectele iubirii au început să se schimbe de anul trecut, pe măsură ce planetele iubirii, Venus și Jupiter trag ocheade către semnele din jur, uneori avansează, alteori se mișcă înapoi în trecut. Acest lucru descrie destul de bine cam ceea ce ai simțit tu despre dragoste în ultimul an. Ar trebui să te lansezi în altceva?

Te întrebi dacă ar trebui să spui lucrurilor pe nume? Te întrebi dacă poți merge alături de această persoană nouă? Ar trebui să mă mulțumesc cu ce am? În acest an, vei lua decizia care o vrei și mai mult ca sigur te vei lansa într-o nouă poveste de iubire.

Atitudinile și nevoia de iubire se schimbă, însă, dramatic. Timp de mulți ani ți-ai dorit emoție și schimbare. Viața ta sentimentală a fost un imens balon de săpun, cu episoade aproape săptămânale. De fapt, ți-a plăcut așa.

Acum, odată cu trecerea lui Venus în Casa a 8-a și în semnul Peștilor, începi să simți mai multă stabilitate aici. Categoric, iubirea devine din ce în ce mai spirituală. În primul rând, cauți o legătură mai spirituală cu iubita/ul ta/tău. În al doilea rând, vezi romantismul ca parte a căii tale spirituale.

Cu Venus în Casa a 8-a, dragostea nu este doar un moment bun, ci este un mod prin care tu și iubita/ul ta/tău te vei transforma, te vei inventa în raport de sentimentele pe care le ai. Dar ce este mai important, atragi iubirea și parteneri care au aceleași interese.

Transformarea include multe domenii. Persoana care vrea să devină bogată trebuie să se transforme din interior. Persoanele supraponderale sau dependente care doresc să depășească aceste lucruri trebuie să se transforme din interior.

Persoana cu o scăzută stimă de sine care dorește să transceadă spre ceva superior trebuie să se transforme din interior. De obicei, este dificil să realizezi acest lucrur singur.

Ai nevoie de ajutor din afară, ai nevoie de oameni care înțeleg procesul și știu cum să coopereze cu el. Acești oameni vin spre tine prin deschiderea socială.

Ei pot apărea ca prieteni, dar mai probabil ca iubiți și viitori parteneri. Căsătoria în sine este una dintre marile experiențe transformatoare. Este ca și cum individul eu moare ca să facă loc unui nou sentiment, cel de noi sau și astfel se naște parteneriatul, relația. Mulți Lei se vor căsători în anul care urmează.

Căsătoria nu ți-amai fost recomandată de foarte mulți ani. Cred că rătăcirea a luat sfârșit. Ai experiementata cam tot ce se putea experiementa, e timpul să te liniștești și să te așeyi la casa ta.

Intimitatea este întotdeauna o parte importantă a oricărei relații de dragoste, dar pentru tine pare chiar mai importantă, poate cea mai importantă.

Aceasta va continua câțiva ani de acum înainte. Chimia te va ține pe tine și pe iubita/ul ta/tău împreună, pe măsură ce faci călătoria senzuală și explozivă a transformării.

Atât tu cât și iubita/ul ta/tău păreți foarte interesați de bani, dar din diferite motive. Iubita/ul ta/tău pare interesat de bani, ca o prioritate de a avea totul la dispoziție și cu cât va câștiga mai mult, cu atât mai mare va fi generozitatea lui/ei față de tine.

Leilor divorțați care doresc o nouă relație, le recomand pentru anul acesta să rămână în stand-by. Căsătoria nu le este recomandată în acest moment, deoarece au loc multe transformări personale la ei. Se vor căsători sau vor intra într-o relație semnificativă undeva către sfârșitul anului. Cei căsătoriții vor rămâne căsătoriți, iar cei singuri vor tinde să rămână singuri dacă asta își doresc.

Carieră: s-ar putea să-ţi depăşeşti colegii pe frontul de carierei în 2019. Dar atunci fi gata să-ţi asumă şi o serie de riscuri și să continui să lucrezi. Ar trebui să ai un kilometraj suplimentar pentru a câștiga lauri în locul de muncă.

Anul va fi un moment bun pentru a-ţi reseta ambițiile și idealurile dacă acestea nu sunt accesibile în viitorul apropiat. Fii gata să aduci în prim-plan creativitatea și talentele recunoscute de toţi. Acest lucru te va ajuta la o promovare majoră sau la o răsplată a valorii pe la mijlocul anului. De asemenea, ai putea să te descurci bine în afaceri anul acesta.

Un moment bun pentru a intra într-o asemenea aventură este să te asociezi, mai degrabă decât să porneti singur la drum. Cu toate acestea, la sfâşitul anului, asigurați-te că ţi-ai consolidat poziția profesională. Motivația vine din mai multe surse, de aceea depinde de tine să te miști în direcția bună în ceea ce privește preocupările legate de carieră.

Artiştii, în mod special, ar trebui să aibă un an foarte bun. Sportivii se vor descurca şi ei bine. Dacă te mişte în lumea afacerilor te vei implica probabil în a crea bunădispoziţie clienților sau asociaților, sugerându-le un moment numai bun să investească în artă.

Dacă eşti un investitor profesionist va trebui să te orientezi spre activele de utilități, aur, la companii de energie neconvenţională, edituri sau medicamente sau auxiliare pentru îngrijirea sănătății. Nu te grăbi automat să cumperi, ci să studiezi aceste sectoare, urmăreşte prețurile și fii tot timpul pregătit să abordei aceste oportunități.

Poate cel mai important lucru care ţi se poate întâmplă este extinderea cunoștințelor financiare. Principiile financiare devin dintr-o dată clare și ştii cum să intri pe terenul financiar promis. O cheie importantă este să nu devi stresat și anxios când se pune problema de bani. Fii relaxat în legătură cu acest lucru și permite noilor idei financiare să vină spre tine.

Financiar: cu banii nu aş putea spune că stai prost, dimpotrivă sunt, în general, bune și destul de stabile pe tot parcursul anului. Dar asta nu înseamnă că trebuie să îi cheltuieşti imediat. Mai mult decât probabil fluxul financiar vine din mai multe surse. Recolta din ce ai semănat anul trecut poate fi culeasă acum.

Foloseşte-ți banii în scopuri constructive pentru moment. Încă de la începutul anului, construieşte-ţi un buget funcțional și mergi înainte cu el. Acest lucru te va ajuta să treci anul fără mari probleme financiare.

În a doua jumătate a anului, s-ar putea să existe o serie de tentative financiare prin supra-cheltuieli. Evită impulsivitatea cu orice preț și asigură-te că faci doar cheltuieli urgente. Păstrează echilibrul cheltuieli – economii pentru a ieși financiar nevătămat la sfârșitul anului.

Casa a 2-a, a veniturilor din muncă proprie este poate cea mai importantă casă în acest an. Există un interes deosebit în acest domeniu al vieții și acest fapt duce la prosperitate, dar mai important, Jupiter se mișcă prin Casa a 5-a care este şi o casă a investiţiilor, pentru cea mai mare parte a anului. Prosperitatea care a început la sfârşitul anului trecut, continuă.

Nu numai că arată prosperitatea financiară, creșterea valorii activelor existente, dar, mai important, arată bani câștigați de tine ceea ce te mulţumeşte nespus. Știm cu toții vechea zicală că banii nu aduc fericire și că există multă adevăr în ea, dar pentru voi, acești bani sunt aducători de bucurii.

Cheltuiește şi bucură-te de ei cu discernământ. Speculațiile sunt favorabile, deși aş spune că ar trebui să faci acest lucru bazânu-te doar pe intuiție. Banii vin la tine pe măsură ce desfășori activități creative.

Generic, Jupiter guvernează învățământul superior. Mulți dintre Lei vor investi în educația lor, ceea ce va duce mai târziu la câștiguri mai mari. Mulți Lei vor participa la cursuri şi seminarii în domeniul finanțelor în acest an și se pare că este bine să faci acest lucru. Multe dintre seminarii vor aborda şi aspectele religioase și metafizice ale bogăției. Fii ochi şi urechi.

Dacă îşi doreşti o maşină nouă poţi face asta după 3 decembrie. De asemenea, și pentru echipamente noi de comunicare de top.

Mulţi Lei investesc în copii în acest an. Și este o investiție bună pe termen lung. Un lucru care ar putea împiedica câștigurile este intrarea într-un concurs cine câştigă mai mult, tu sau partenera/ul ta/tău. Nu faceţi decât să vă împiedicaţi reciproc. Trebuie să vă gândiţi mai de grabă la un parteneriat de afaceri decât la o dispută.

Sănătate: Casa 6 – a a sănătăţii este una puternică cu Pluto şi Saturn acolo şi în aspecte bune cu Uranus din Taur. Problemele de sănătate îţi vor da mai puţină btaie de cap. Te simți bine şi asta contează. Saturn este planeta sănătăţii. La nivel general, Saturn guvernează coloana vertebrală, genunchii, dinții, articulaţiile și scheletul.

Acestor domenii ar trebui să li se acorde întotdeauna mai multă atenție. Dacă apar probleme de sănătate probabil că de acolo încep.Menținerea lor în formă este un medicament preventiv puternic.

Începând cu luna decembrie a anului trecut, Saturn a revenit în domiciliu după aproape 29 de ani. Accentul va cădea pe sistemul osos, nu este nimic în regulă cu el, dar păstrarea lor în formă este un puternic paleativ.

Pentru că Saturn ese în Casa a 6-a pe tot parcursul anului, sugerează că dieta și problemele dietetice sunt mai importante ca de obicei, dar la fel de important este şi modul de alimentaţie şi felul în care mâncați. Mesele ar trebui să fie servite într-un mod relaxat, calm și fără stres.

Călătorii: există o mare probabilitate de a călători în străinătate chiar de la începutul anului 2019. Posibi ca leii angajaţi în instituţii de stat să se transferate la un locul de muncă nou undeva la drum. Vei călători în locurile natale mai des decât ai făcut-o până acum.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top