Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie - 5 mai 2018 Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Săgetător. S-ar putea să fie nevoie să iei o decizie importantă în această săptămână. Indiferent dacă mergi mai departe sau nu, depinde de cât de mult eşti pregătit să pierzi.

Așa cum îţi doreşti această experiență, va trebui să ştii să îţi asculți instinctul și să vezi cum se încadrează ceea ce vrei să faci cu bugetul pe care îl ai. Dacă există dificultăți, poate că strânsul pungii o perioadă să te ajute să strângi şi banii de care ai nevoie pentru a merge mai departe.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 29 aprilie – 5 MAI 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Săgetător

Dacă eşti copleşit de emoţii pentru ocazia pe care o ai, păstrează documentele de achiziţie, astfel încât să poți să-ți recuperezi banii dacă este nevoie. Venus intră marţi în Casa comunicării, iar acest lucru te poate ajuta să rezolvi problemele cu care v-aţi confruntat în ultima vreme.

De asemenea, poate aduce energie suplimentară vieţii tale sociale, făcând-o mai vibrantă și mai distractivă. Analizează-ţi visele duminică, deoarece poate urma o lună plină pentru viaţa spirituală care sugerează că ar putea să conțină îndrumări speciale pentru tine.

Dacă îi place să te joci, fă-o la începutul săptămânii. O rundă bună de Adevăruri mai mult sau mai puţin ascunse cu prietenii tăi poate fi revelatoare. Dacă nu ai încercat niciodată să faci faţă unei întâlniri rapide, de ce să nu-ţi dai o șansă?

Cele mai recente aplicații pentru compatibilitate pot adăuga entuziasm la viața ta amoroasă, dar încearcă să alegi pe cei care fac o treabă bună verificând şi alți utilizatori. Oamenii nu sunt întotdeauna cei care spun.

Profesional este o perioadă care poate aduce probleme juridice. Așa cum ai crezut că este sigur să faci un plan de afaceri, o întârziere ar putea provoca nu doar mai multă frustrare, ci şi pierderi. Înainte de a intra în panică, așteaptă câteva zile și vezi ce se întâmplă. Este important să ai o strategie solidă, astfel încât să îţi poţi atinge obiectivele.

Universul îţi cere să petreci mai mult timp pentru dezvoltarea relațiilor cu cei mai apropiaţi, astfel încât să poți beneficia personal și financiar de toate acestea. Efectuarea mai multor lucruri te-ar putea ajuta la atingerea scopurilor nu este doar un lucru sensibil. De asemenea, este necesar să îţi atingi obiectivele. Posibil să discuţi pentru o poziție mai bună în firmă și pentru a ajunge pe un post mai bun.

Nu fi surprins dacă tratamentele au efecte întârziate sau dacă există o confuzie în ceea ce privește problemele de sănătate. Dacă crezi că un diagnostic este incorect, mergi la un alt medic pentru o a doua opinie. Dacă mănânci în oraş, mergi la un restaurant care are recenzii bune, deoarece riscul de toxiinfecţii alimentare este crescut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top