Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie - 5 mai 2018 Leu

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Leu

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Leu. Sentimentele legate de problemele de muncă ar putea fi foarte puternice în această săptămână, iar acest lucru se poate datora unui influx puternic de energie.

S-ar putea să-ţi doreşti să depășeşti un obstacol sau să vezi un anumit rezultat. Cu Jupiter implicat, s-ar putea chiar să te simți cum exulți la ideea asta. Cu toate acestea, dacă încerci prea multe, este posibil să împiedici desfăşurarea lucrurilor așa cum ar trebui să se petreacă în mod natural.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 29 aprilie – 5 MAI 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Leu

O abordare relaxată ar putea disipa tensiunile și îţi va permite să te bucuri mai degrabă de acest proces decât să vă simți încorsetat. Venus se deplasează prin Gemeni și sectorul social astfel că marți, viața ta socială ar putea avea o anumită strălucire și va fi foarte distractivă.

S-ar putea să intri în conflict cu privire la nevoia de a lucra și dorinţa aţi ușura viața. În cele din urmă, luna plină în Casa familiei, de duminică, ar putea aduce la suprafaţă tensiuni îngropate adânc în voi, așa că luaţi-o mai ușor când daţi de probleme dificile.

Simţi că felul cum arăţi este principalul motiv pentru care oamenii sunt atraşi de tine? Te întrebi ce alte calități te fac atractiv/ă? Știi cine are răspunsurile la întrebările tale? Prietenii! Ei sunt o sursă nesfârșită pentru tine atunci când te îndoiești de tine, de ceea ce poţi face sau de talentul tău. Există critici dure pe social media pe tot parcursul săptămânii, dar nu ar trebui să îţi baţi capul prea mult cu asta. Sarcasmul tău este recunoscut.

Profesional, ai putea să te confrunți cu frustrarea unui coleg. Capul plecat sabia nu îl taie, gândeşte-te la propria afacere cât mai curând posibil. Ideile bune se pot întâlni cu obstacole. Oamenii cu care lucrezi ar putea să se teamă să încerce ceva nou.

Acesta este cel mai bună perioadă pentru a călători, dar şi pentru a lucra sau planifica strategii de marketing. O relație de afaceri poate să se încheie brusc. Rămâi calm. Ştiu că este dificil să fii echilibrat acum, dar trebuie să treci şi prin asta.

Te simți mai liber ceea ce îşi sporeşte nevoia de comunicare. Acest lucru aduce beneficii atunci când vine vorba de căutarea unui nou loc de muncă sau de eforturi în reducerea obstacolelor financiare. Ai şanse să câștigi mai mulți bani făcând ore suplimentare sau având un al doilea job, cu jumătate de normă. Dar aspectele de la locul de muncă te agită şi nu îţi face plăcere ce se întâmplă acolo.

S-ar putea să fi fost sub presiune pentru a încheia sarcinile la timp. Îţi va fi mai ușor să faci față dacă încetineşti ritmul și te relaxezi. Când lucrezi, uneori îţi este greu să te opreşti. Dar aceasta este cheia pentru a-ţi crea un echilibru interor sănătos. Când ieşiţi de la muncă, lăsaţi problemele acolo şi trăiţi-vă viaţa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top