Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Pești

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Pești. Viața ta socială continuă să fie una ocupată, ceea ce ar putea genera anumite oportunități pozitive pe parcursul săptămânii. Cu Mercur în opoziţie separantă cu Jupiter în Casa a 9-a a călătoriilor lungi, a orizonturilor îndepărtate, a filosofiei de viaţă şi a religiei, marți, 29 mai, vei face un pas îndrăzneț care îţi poate deschide noi oportunităţi.

În plus, fii inspirat de imaginația ta, deoarece îţi permite să visezi și să faci tot ceea ce este necesar pentru a le transforma în realitate. Prezența Soarelui în Gemeni și în Casa familiei poate fi o oportunitate de a face un pas înapoi pentru înţelegerea vieţii de familie și a vedea probabil anumite probleme dintr-o perspectivă diferită. Acest lucru te poate ajuta să găseşti câteva soluții pozitive.

Vineri, 1 iunie, are potențialul de a fi o zi spirituală și existenţială. O influență esențială te poate încuraja să te conectați cu un consilier pe probleme de cuplu sau de dezvoltare personală sau cu un profesor care ar putea să te ajute să te eliberezi de idei depășite îndrumându-te spre o cale nouă. Dacă poți face acest lucru, este posibil să ai parte de o descoperire.

Ești greu să iei o decizie legată de dragoste? Nu trebuie să te hotărăşti pe loc, dar ar trebui să ai o idee despre felul în care te prezinţi în cazul în care eşti presat pentru un răspuns. Un prieten sau un amic au potențialul de a deveni un iubit/ă în a doua parte a săptămânoo, dar cu cât te gândești mai mult la el/ea, cu atât ești mai ezitant. Uneori, doar gândul este mai bun decât să faci ceva practic.

CITEȘTE ȘI: Horoscop vară 2018, zodie cu zodie. Ce îți rezervă astrele în următoarele 3 luni

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 27 mai – 2 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Dacă ţi-ai dorit sau a trebuit să faci o pauză, este timpul să îţi consolideui planurile. S-ar putea să ai ocazia să impresionezi la un nivel superior, cu cunoștințele tale despre o situație. Resentimentele sau comportamentul neprofesionist a unui coleg nu trebuie luat în serios. Va fi distractv și vei face mai mult dacă colaborezi cu cineva care este la fel de muncitor ca și tine.

Din punct de vedere financiar, este mare activitate în Casa banilor munciţi şi a proprietăților poate însemna doar un singur lucru. Ceea ce deți poate fi blocat într-o licitație şi afli despre ata în timp ce încerci să ridici niște bani de care ai nevoie.

Asigură-te că şi tu și partenerul tău de afaceri sunteți pe aceeași pagină în ce priveşte detaliile licitaţiei, deoarece poți constata că consecințele sunt prea grave pentru a risca mai puțin. Familia, copiii și partenerii tăi se bazează pe tine pentru a lua deciziile corecte.

Această perioadă poate aduce în prim plan anumite probleme de sănătate. Dacă ai anumite simptome, ai grijă să le verifici. Dacă trebuie să rezolvi ca să pierzi sau să te alimentezi sănătos, fă-o acum. Vei pierde kilogramele în plus, în câteva săptămâni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top