Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 18 - 24 martie 2018 VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva

Horoscop Saptamanal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie – Vărsător

Vărsător Horoscop Saptamanal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie

Încă de la începutul săptămânii vor avea o mulţime de idei, ceea ce îi va aduce în atenţia şefilor dar şi a colegilor, pentru că aşa cum spuneam nu demult, ei trăiesc în viitor nicidecum în prezent.

Este momentul să înţeleagă, şi ei şi cei din jur, că dispun de energia necesară ca să le uşureze munca celorlalţi care nu reuşesc să ţină pasul cu ei. Să se mobilizeze în acest sens şi vor face un lucru extraordinar.

O legătură neaşteptată cu o persoană extraordinară care face să li se înmoaie genunchii pe 27, 28 şi 29 noiembrie. Totuşi faţă de săptămânile care au trecut, vor dă dovadă nu doar de o originalitate specifică ci şi de creativitate şi spirit vizionar care îi poate transforma peste noapte în vedete.

Afectiv nu aş spune că lucrurile merg greu, nu, dimpotrivă, cu deteşarea lor proverbială, ei acum se îndrăgostesc, acum se dezîndrăgostesc. Faptul că mentalizează trăirile îi face să se detaşeze cu rapiditate de stările emoţionale, dar nu acelaşi lucrur l-aş spune despre partenerii lor care nu doar se victimeizează, chiar suferă pentru ceea ce se întâmplă.

Indiferent care au fost relaţiile dacă îi acuzaţi de ceva ce nu au făcut, vor zâmbi, îşi vor vedea de drum, dar te vor ţine la distanţă apoi, toată viaţa, se vor feri să se mai implice într-o relaţie care lor li se pare asemănătoare. Deci atenţie ce le imputaţi că s-ar putea să regretaţi.

Perioada 27 – 30 noiembrie este foarte bună pentru aşi găsi un loc de muncă sau dacă au unul, să schimbe ceva în ceea ce fac. Problema este că aceleaşi lucruri se întâmplă şi respectivelor persoane.

Acum însă se descoperă şi realizează câte lucruri îi apropie şi câte pot face împreună. Unde vor să ducă această relaţie numai de ei depinde. Să evite bisericile şi bisericuţele cei care ştiu că nu-şi pot struni versatilitatea într-ale bârfei, pentru că dacă au un păcat, atunci acesta este de a sporovăi, pe seama altora şi nu realizează că sunt foarte uşor de tras de limbă, în special cei tineri.

Din acest punct de vedere toată săptămâna este conflictuală. Sunt adevăraţi vizionari când vine vorba despre noi modalităţi de a face lucrurile şi a vedea ansamblul lucrurilor în viitor în urma interacţiunii cu un client sau coleg.

Dacă încep să explice aceste idei colegilor, să nu se descurajeze dacă nu remarcă decât o mulțime de priviri goale. Ideile lor sunt minunate, dar ele sunt, de asemenea, cu mult înaintea de timpului lor. Trebuie să găsească o modalitate de a comunica aceste lucruri atunci când proiectele sunt în fază terminală.
Financiar stau prost, ca mai tot timpul de vreo câţiva ani încoace. Încă mai au de tras, dar asta e, vor trebui odată şi odată să înveţe să-şi administreze propriile venituri dacă nu vor să capoteze!

Faptul că sunt creativi nu înseamnă că pot face orice, adică să îşi neglijeze problemele de sănătate, adică stresul, odihna şi relaxarea. Să facă plimbări lungi şi să se culce la ore fixe. Pot adopta chiar o dietă luna aceasta cu condiţia să fie stabilită de un nutriţionist.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANTĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top