Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop Saptamanal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie – PEȘTI

Horoscop Saptamanal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie – PEȘTI. Aceşti nativi au un mod complicat de a vedea lumea şi asta se datorează uşurătăţii cu care dezvoltă dependenţe faţă de ceva. În sfera lor energetică se petrec multe încă din prima zi.

Vise ciudate, întâlniri la fel de ciudate îi pot face să se simtă un pic tensionați. Să nu se îngrijoreze prea mult, la urma urmei, totul trece. Și înainte de a accepta toate acestea, încercați să vă distrați uitându-vă în fiecare oglindă care vă iese în cale.

O problemă de autoritate le-ar putea crea probleme pe 27 sau 28 noiembrie dacă nu vor fi atenți la ceea ce fac. Să-și ia o zi liberă, dacă este posibil pe 29 noiembrie și să se odihnească. Până pe 30 noiembrie lucrurile ar trebui să meargă ca pe roate, nu trebuie decât să fie recunoscători pentru ceea ce au.

Horoscop Saptamanal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie – Peşti

Cei care muncesc în domniul creaţiei vor culege roadele trudei ultimilor doi ani care se vor concretiza întru proiect mai mare. Totuşi să fie atenţi cum vorbesc şi ce vorbesc pentru că iscă duşmănii.

Ziua de 28 noiembrie se poate concretiza cu un draft pentru un viitor contract, posibil să fie nevoiţi să-şi desfăşoare activitatea undeva la drum, în străinătate aş avansa chiar. Cei care nu au un loc de muncă îşi pot găsi unul, totul este să nu facă nazuri. Dacă nu le iese din prima ceea ce vor să facă, să nu intre în panică sau să nu-și facă griji, sunt momente în profesie când mute lucruri nu le putem înțelege, deciziile se iau aiurea, se contrazic.

Se pot îndrăgosti doar că iubirea lor are aspectul unor liane care înlănţuie şi riscă să-şi sugrume partenerul. Lăsând deoparte capriciile, vor trebui să înveţe cum să se comporte într-o relaţie, să aibă încredere în forţa iubirii lor altfel, fricile lor şi atacurile de panică se vor transforma într-o adevărată capcană.

În altă ordine de idei să se împotrivească oricărei dependenţe din dragoste. Este posibil să se afle într-un loc care să îi inspire să ia decizii sentimentale, că astea sunt în prim plan.

Dacă au avut vise ciudate, cum spuneam mai sus, și nu s-au odihit cum trebuie, totul ar putea să ia o patină neașteptată care ar putea face ca relațiea sau o potențială relație, să nu fie deloc ceea ce pare. Să o resusciteze că pot!

Să fie atenţi şi la cheltuieli pentru că sunt mână spartă exact când nu trebuie şi 2 decembrie îi va prinde iar cu buzunarele goale. Vin nişte sume din activităţi part time, dar sunt infime pentru nevoile lor. Banii nici nu vor spori dar nici nu vor scădea, îi vor cheltui foarte repede ceea ce poate duce la pierderea încrederii în sine și a capacității de a avea inițiative care să le sporească veniturile, fapt care va avea tendința să îi blocheze în postura în care sunt.

Ca sănătate, le sugerez să aibă grijă la unele probleme cardiace rezultat nu atât a îmbolnăvirii organului în sine cât a nopţilor pierdute. Trebuie să înveţe să se relaxeze şi să-şi facă somnul de 8 ore.

Dacă simt că nu mai pot, că organismul lor va ceda, să se odihnească, să își recupereze forțele la un bazin de înot, să facă saună sau pur și simplu să doarmă atât cât au chef. La ei se remarcă cel mai uşor oboseala!

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANTĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top