Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 4 - 10 februarie - Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie BERBEC

Berbec Horoscop Săptămânal Minerva 26 noiembrie – 2 decembrie

Aş spune că se păstrează nota degajată şi atmosfera săptămânii care a trecut cu observaţia că totuşi spre sfârşitul săptămânii, lucrurile se tensionează la locul de muncă pentru nativele zodiei, aşa că le sugerez atenţie mare la ce spun şi ce fac.

Relaţional nu par să fie probleme, evenetual vineri, 1 decembrie, pot răbufni mici conflicte casnice cu conotaţii agresive, tot din partea femeilor sau pentru o femeie.

Sunt capabili de gesturi nebuneşti ca să demosntreze ceea ce simt aşa că nu trebuie să mire pe nimeni dacă la sfârşitul lunii, nu vor mai avea suflu, vor fi epuizaţi. Aş tinde să cred că este o dispută între părinţi şi bunici, primi vor să-şi educe copila într-un anumit fel, bunicii sunt mai indulgenţi şi de aici, booom!!

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANTĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Noroc că pe 30 noiembrie lucrurile se calmează şi reintră în normal. Îşi planifică întâlnirile de asemenea manieră încât ele să includă şi o componentă culturală – operă, teatru, filarmonică, muzeu, ceea ce îl va impresiona pe partenerul atât de greu abordabil sau de urnit.

BERBEC – În cuplurile tinere este armonie, iar cei singuri se bucură de atenţia persoanelor de sex opus, ceea ce pentru orgoliul unui bărbat face foarte mult.

Şi profesional aş spune că lucrurile câştigă nu doar în greutate ci şi în stabilitate din 27 noiembrie, cu un avantaj clar pentru femei, privind însă accentul de agresivitate din 28 şi 29 noiembrie, gândul mă duce fie la un inconvenient de ordin material legat de colegi sau de locul unde îşi desfăşoară acestea munca, fie la un accident la locul de muncă sau la o stare de rău la locul de muncă cu intervenţia urgentă a medicilor.

Le-aş sugera să fie atente la ambele aspecte. În altă ordine de idei, se simt excelent şi probabil acesta este un motiv întemeiat pentru zilele de 30 noiembrie, 1 şi 2 decembrie când vor demonstra că ştiu ce au de făcut. Susţin cu succes prezentări, conferinţe chiar concursuri profesionale. Pot veni promovări dar la fel de bine putem vorbi şi despre o propunere pentru un alt loc de muncă.

Financiar, cred că marile hopuri au trecut şi ele. Berbecii în prag de pesnionare pot afla ce pensie vor primi, maturii se pot bucura de o moştenire sau vor afla că pot primi o moştenire de unde nici nu se gândesc.

S-ar putea ca supărarea unei femei din familie să fie nota de agresivitatea care se vădeşte ca făcând parte din eveniemntele zilei de marţi 28 noiembrie şi să aibă legătură cu această moştenire, să fie exclusă de la succesiune deşi drepturile civile spune altceva. Lucrurile se vor lămuri mai repede decât se aşteaptă.
Sănătatea nu ridică probleme până sâmbătă, 2 decembrie când o criză acută de rinichi sau o căzătură zdravănă îi poate duce a spital, şi aici aş avertiza doamnele, ceilalţi ar putea ca din cauza stresului să fie nervoşi sau să aibă una din celebrele lor migrene.

Dacă vor simţi că sunt obosiţi să se odihnească, dar asta nu exclude să-şi facă un obicei de a merge la sală şi să urmeze periodic un set de exerciţii cardio sau de forţă chiar. Să nu uite însă că orice antrenament implică şi emoţie şi trebuie să-şi păstreze în formă sistemul cardiovascular, la urma urmei. A, şi să se concentreze pe o alimentaţie echilibrată.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANTĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top