Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 – PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie – PEȘTI. Având avem în vedere nevoia crescândă de libertate și extindere a cunoștințelor, ar putea simți nevoia să facă în curând o călătorie existenţială.

Călătoriile vor fi importante pentru ei şi în vara aceasta, așa că pot începe să planifice traseul de pe acum. De asemenea, pot explora noi religii, culturi și filozofii prin lectură și alte surse intelectuale.

Le este foame să înveţe tot ceea ce lumea are de oferit și să îşi exercite independența. Datorită dorinței lor de a dobândi cunoștințe și experiențe noi, entuziasmul lor va fi contagios, iar alții ar dori să le urmeze calea.

Libertatea lor emoțională și intelectuală poate fi o experienţă eliberatoare la fel ca și libertatea fizică, deci să fie deschisi și cinstiți cu ei însăşi și cu ceilalți în ce priveşte ideile pe care le au.

S-ar putea să se simtă atrași de persoane mai în vârstă decât ei, deoarece dragostea și experiența de viață merg mână în mână în această săptămână şi chiar până la jumătatea lunii viitoare.

Ar putea întâlni o persoană care i-ar putea ajuta în cariera la un eveniment social sau printr-un coleg.

Ar putea atrage chiar grupuri de oameni și ar putea fi un moment excelent pentru ei să găzduiască o petrecere de lucru sau să vorbească la un eveniment public. Datorită dorinței lor de a dobândi cunoștințe și experiențe noi, entuziasmul lor va fi contagios, iar alții ar dori să le urmeze calea.

Ar putea intra în dezbateri pe probleme sociale, nedreptății sau se pomenesc având opinii politice.

Sunteți destul de liberali, susținând drepturile întregii omeniri şi îi poate face și mai pasionați de lupta pentru toată lumea din toate domeniile vieții. Este un moment potrivit pentru a-şi analiza convingerile și pentru a-şi da seama ce îi va ajuta cel mai mult în creșterea spirituală și personală.

Ceilalţi îi vor vedea foarte înzestraţi din punct de vedere cultural ca mod alternativ de a fi. Chiar dacă nu intenționează, uneori oamenii pot interpreta acest lucru drept aroganță. Mare grijă, să nu încerce să îşi impună idealurile asupra celorlalți ci să aibă discuții deschise despre opiniile lor.

Au parte de dragoste dar și de angajamente. Îşi pot ascunde cu grijă gândurile și sentimentele dar pot vedea prin alții într-un mod extrem de profund.

În timp ce acest lucru poate fi minunat pentru o relație romantică, să aibă grijă să nu îşi sperie partenerul cu acest al șaselea simț pe 26 şi pe 27 februarie! Uneori, când alții nu arată ce simt, este pentru că nu sunt gata să fie fiinţe emoționanle cum sunt ei.

Se vor implica cu toată inima și cu tot sufletul în relațiile cele mai intime în 1, 2 şi 3 martie. În timp ce explorează frumusețea din afara relației această cunoaștere din afară va fi benefică pentru conexiunea de mai târziu, cu partenerul lor.

Cu cât lucrați mai mult pe sinele individual, cu atât mai mult vor avea de oferit într-o relația romantică. Dacă sunt singuri, este posibil să nu simtă nevoia să se întâlnească în această lună cu cineva, deoarece vor fi foarte concentraţi pe propria independenţă de mişcare.

Dacă vor să facă o schimbare de carieră, pot lua în considerare posibilitatea unei profesii în domeniul artelor sau cel puțin ceva mai creativ decât munca lor curentă pe 26 şi 27 februarie. Vor avea multe de dicutat cu alții despre cariera lor și unele dintre acestea le pot aduce idei noi pe 28 februarie.

În timp ce acest aspect pare a fi unul pozitiv, să nu uităm că se pot complica lucrurile, iar ei se pot simți ca pisica pe acoperișul fierbinte. O mare provocare pentru ei ar fi să exprime ceea ce îți doresc de la cariera lor și astfel ar putea avea opinii contradictorii cu privire la viitor pe 1 şi 2 martie.

Mai bine să își noteze ce își doresc sau ce idee le vine, să nu le fie teamă să scrie și să pună totul pe masă!

Pot simți că le lipsește disciplina la locul de muncă, de exemplu, dar să nu uite că este doar o perioadă de tranziție. În loc să judece sau să facă presupuneri despre obiective pe termen lung, mai bine să își respecte gândurile, obiectiv.

Știu sigur că vor avea relații armonioase și interacțiuni cu ceilalți din mediul profesional, și își vor farmeca clienții și colegii deopotrivă.

În timp ce se vor concentra pe apariția lor la locul de muncă mai mult decât pe realizările individuale, obțin o treabă bună și, în special, se vor bucura de munca în echipă.

Să o ia ușor și să nu încerce să înceapă proiecte noi sau să ia decizii importante. Vor fi totuși vulnerabili la oboseală în această lună și au nevoie de timp pentru a se recupera!

Chiar dacă nu pot vorbi despre aceste emoții cu voce tare, scrierea acestora îi poate ajuta să proceseze aceste poveri.

Să o ia ușor și să nu încerce să înceapă proiecte noi sau să ia decizii importante. Vor fi totuși vulnerabili la oboseală în această lună și au nevoie de timp pentru a se recupera!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top