Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Pești

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Pești. Continui să fii preocupat de viața ta socială, de planurile comunității în care trăiești sau lucrezi și de diverse grupuri și cluburi în care vă întâlniți.

Cu toate acestea, Venus Casa familiei ar putea atrage atenția asupra treburilor domestice care trebuie făcute, în special a celor care te ajută să păstrezi locul în armonie, apoi în Casa divertismentului ceea ce dă liber la distracție.

Cu ceea ce se întâmplă în lumea ta, s-ar putea să te bucuri să primești diverși oameni în casa ta. Dacă o faci, ar trebui să meargă foarte bine.

Horoscop 6 – 12 mai 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cu siguranta îi vei impresiona! Cu toate acestea, cred că nu ar strica să tragi o linie și să spui nu atunci când toată lumea vrea ceva de la tine.

În acest weekend s-ar putea să fii nevoit/ă să te ridici din nou și să ajuți pe cineva chiar dacă este timpul în care ai putea să te odihnești mai mult.

Acest lucru nu înseamnă că nu trebui să ajuți ci că trebuie să impui anumite limite. Dacă o poate face altcineva,cu atât mai bine.

Te-ai confruntat cu greutăți până sa ieși din capăt? Ca de obicei, ai înotat prea departe și acum căuți o plută care să te salveze. Ajutorul vine uneori de unde nici nu te aștepți și sub forme neobișnuite, deci nu respinge nicio mână de ajutor până când nu știi care sunt motivele din spatele cererii.

Suspiciunile pot fi confirmate în weekend, dar nu te opri să ai încredere în oameni în viitor. Când găsești persoana potrivită, vei ști.

Așteptați-vă profesional, la câteva complicații și posibile defecțiuni în modul de desfășurare a evenimentelor.

Amână orice întâlnire importante până la ultima clipă dacă este posibil. S-ar putea să ți se încredințeze noi responsabilități, adică să facui mai multe dar cu mai puțini oameni sau cu alte resurse.

Concentrează-te pe găsirea de soluții practice. Cel mai bine este să rămâi cu familia. Conflictul cu superiorii, clienții sau colegii nu trebuie să îți distrugă atitudinea. Construiești încet un viitor mai bun. Finalizează tot ce poți în timp util.

Trebuie să ajungi la fundul sacului înainte de a te implica într-un nou proiect care îți pune la încercare creativitatea. Lucrul se va întâmpla oricum și mintea ta va fi stimulată de tot felul de idei interesante.

Acest lucru însă poate afecta, copiii, partenera/ul, iubita/ul, membrii familiei și distracția de urmat în viață. Cheltuind banii în aceste zone îți arată poziția în lume și îți răsplătește munca.

Problemele sau grijile pe care le-ai rezolvat cu greu îți pot afecta sănătatea. Vei avea mai multă liniște dacă vei lua măsuri decisive pentru că îți va influența sănătatea pozitiv. Mai presus de toate, ai nevoie de o modalitate de a gestiona stresul.

Lucrează cu tine, fă masaj, fă yoga și meditează – toate te pot ajuta să găsești liniștea interioară de care ai nevoie. Tensiunea arterială se va îmbunătăți și ea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top