Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 Pești

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 Pești. Ei ar începe luna cu o mică vacanță, dar se simt bine, arată bine și tocmai vor da lovitura! În dragoste, profesional, în viață, cred că vor intra în fiecare arenă în următoarele zile, ăsta da mod de a intra în primăvară.

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 Pești

Picanteriile nu îi vor ocoli, ba chiar le va aduce un dram de romantism pe 4, 5 și 6 aprilie. Cui nu îi place să se simtă iubit sau cine nu-și dorește puțină iubire,atunci când lucrurile din jur amenință să o ia razna undeva pe 9, 10 sau 11 aprilie?

Horosscop lunar Minerva aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie: Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Aș spune să nu își scută săbiile și nici să nu îmbrace armură, poate după 15 aprilie, dar nici atunci că ar putea scăpa potul cel mare.

Atunci ce este de făcut? Nu cred că un compromis este o soluție, mai bine să pună toate cărțile pe masă ca să își formeze o imagine de ansamblu și vor găsi și cea mai bună soluție pe 20 și 21 aprilie, chiar dacă nu este una obișnuită.

Pe 25 și 26 aprilie vor deveni visători, doar că trezirea la realitate ar putea fi nițel cam dură peste două zile, 27 și 28 aprilie.

Vor încheia luna dubitativ așa că cel mai bun lucru este să tragă un pui de somn, să se odihnească pentru că va urma o lună mai extrem de dinamică.

Relațional nimic nu ajunge sau nu este destul atunci când se pune problema să fie atenți cu partenerii lor sau cu sine, dar și să fie sinceri față de sine și de prieteni ca să se confrunte cu propriile emoții care să îi transforme în candidatul ideal pentru o eventuală poveste de dragoste.

Într-adevăr, vor începe luna interesant din acest punct de vedere, adăugați succesul profesional recent și strălucirea care radiază în jurul lor, este numai bine ca pe 4 sau 6 aprilie să aibă parte de o seară romantică.

Din păcate nu vor avea parte de seri liniștite pentru că sunt încă prinși în vârtejul activităților de la locul de muncă. Vor face unele planuri concrete abia undeva după 15 aprilie.

Să nu piardă din vedere nevoile celorlalți, pe 20 și 21 aprilie, să analizeze ideile pe care le au și ce își doresc de fapt, de la cuplul lor vor afla abia pe 25 și 26, iar este ceea ce își doresc sau trebuie să schimbe în relația dintre ei vor afla abia pe 27 sau pe 28 aprilie. Cel mai bun lucru este să-și ia o zi liberă numai pentru ei și lucrurile se vor aranja.

Profesional nu trebuie decât să vizualizeze ceea ce își doresc și ce curs trebuie să ia cariera lor, ce latură trebuie să dezvolte și la ce trebuie să renunțe.

Au destulă energie ca să ia ab abrupto toate problemele pe care le ridică munca lor, pot găsi soluții viabile care să le ușureze munca.

Dacă se simt distrași, atunci trebuie să ia o pauză lucrativă, să-și limpezească ideile și nevoile. Este cel mai bun mod dacă doresc să se concentreze pe aspecte care să le ușureze munca.

Sunt apreciați și admirați de colegi pe 5 și 6 aprilie, iar entuziasmul lor îi va molipsi și pe ceilalți și vor primi recomandări pentru o virtuală promovare pe 10 sau pe 11 aprilie.

Pe 15 aprilie să-și fundamenteze cerințele, iar după 20 aprilie să-și pună creativitatea la bătaie. Vestea cea mare va veni pe 27 sau 28 aprilie.

Financiar stau foarte bine, dar strategiile lor financiare vor suporta o serie de transformări majore atunci când vor detecta o serie de scurgeri nejustificate – bani aruncați pe fereastră pe chefurile cu prietenii pe care însă le vor elimina rapid.

Oricum bugetul lor se îmbunătățește vizibil, mai ales că flerul financiar îi va însoți toată luna! Finantele pot fi consolidate prin contacte sociale și prin acțiuni de promovare a vânzărilor.

Sănătatea lor nu reclamă revizuiri ceea ce este excelent. În schimb, vor trebui să se obișnuiască cu un regim de viață propriu care să implice ore fixe de culcare și o alimentație echiibrată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top