Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Pești

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Pești

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Pești. Săptămâna aceasta atenția este îndreptată asupra familiei și a posibilităţii petrecerii timpului liber cu cei dragi. Luna din sectorul muncii, a rutinei profesionale şi a sănătăţii poate fi un punct de plecare pozitiv pentru orice proiecte sau idei noi pe care le-ai planificat.

Indiferent ce vrei să faci, fă o mişcare bună acum. Dacă ai sperat că eşti pregătit şi ai condiția fizică necesară pentru lunile de vară, mutarea lui Venus în aceeaşi casă, te poate încuraja să ţi-o păstrezi intactă.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Și dacă ai prieteni care să te susțină pentru o dietă sau să lucrezi cu tine, poți începe să o îmbunătățeşti mai devreme decât mai târziu.

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Pești

În cele din urmă, ai așteptări nesperate în urma unei întâlniri, chiar dacă este vineri, 22 iunie. Îți pare rău că simţi că trăiești ceva ce ţi-ai dorit? Persoana ţi-a aruncat o privire, a zâmbit și a salutat sau te-a apreciat pentru unul dintre talentele tale? Este bine să păstrezi speranța, dar este, de asemenea, bine să știi şi când să te retragi.

Apare cineva până la sfârșitul zilei, iar felul cum arată poate fi o surpriză. Niciodată nu știi cine va apărea în viața voastră şi ce scop pentru ca să ai şansa să descoperi sufletul şi să uiţi instant de felul cum arată. Spune da oricărei schimbări.

Atmosfera astrală tensionează relaţiile profesionale. Speranța ta de a obține un loc de muncă sau de a lua decizia corectă legată de locul de muncă este binevenită. După aceea, lasă să te ia valul, nu are să îţi pară rău. Poți fi deosebit de leneș sau chiar deosebit de creativ în toată această perioadă. Cei care au cariere artistice vor fi ca le ei acasă, mai mult, îşi pot extinde numărul de clienți. Delegaţiile sunt favorizate, de asemenea. Stabiliţi-vă obiective financiare pe termen lung.

Aspecte în zona financiară și valori îţi oferă spațiu pentru a crește în această săptămână. Provocarea vine întotdeauna când nu mai speri, iar efortul are de obicei rezultate. Eşti tentat să devi mai sociabil acum, consider-o ca un soi de auto-angajare în varii modalităţi de a câștiga bani și gândeşte-te cum să foloseşti politica financiară în avantajul tău.

Reflectă asupra obiectivelor de sănătate, pentru că, se pare, ai pierdut calea. Dorința de a rămâne cu orice preţ în vârf coboară respectul de sine. Când te simți bine, eşti atras natural să faci tot ce poţi mai bun și să te îngrijeşti de propriul corp. Gândește-te dacă vrei cu adevărat să fii sănătos. Pentru că acum este timpul pentru acțiune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top