Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 18 - 24 martie 2018 VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 – VĂRSĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 – VĂRSĂTOR. Cât timp planeta norocului este în casa carierei, nu înseamnă că vor avea rezultate fără a depune eforturi.

Tema de lucru a acestei poziţii este îşi creeze propriul noroc, și cu cât lucrează mai mult, cu atât va avea mai mult succes.

Influența lui Jupiter aici le va arăta cum să exceleze în ceea ce fac, în profesie, mai ales şi dacă trebuie să o facă pe cont propriu, să o facă!

Vor fi înțelepţi să îşi includă colegii în proiecte, deoarece orice reuşită pe care o au prin dedicația proprie îi va îndepărta de colegi şi de prieteni dacă nu sunt atenţi.

Îi vor iubi pentru asta! Sunt foarte concentrați pe carieră, pe prietenie și pe spiritualitate.

Sănătatea lor va fi excelentă dacă ne gândim că majoritatea planetelor sunt în poziții bune, aducătoare de noroc și de speranță în ce privește energia fizică și mentalul.

Dacă sunteți singuri, au șansa să întâlnească pe cineva special printr-un prieten comun pe 2 sau 3 martie. Se vor bucura mai ales să iasă în această săptămână, iar scena socială este gata să îi primească!

Nu vor simți nevoia să exploreze noi oportunități de iubire decât spre sfârşitul săptămânii dar este momentul să-şi experimenteze independența și natura spontană. În loc să se simtă legați de partea sentimentală, ei se vor concentra mai mult pe prietenie și pe dragostea platonică – pe 27 şi 28 februarie.

Realizează că le place să fie în jurul altora, indiferent dacă atracția este una sexuală sau una intelectuală ori de afinitate, important este să simtă cu afecțiunea curge în ambele sensuri.

Posibil ca ei să fi considerat o relație ca fiind ceea ce aveau nevoie, dar în realitate lucrurile stăteau altfel.

Provocarea este ca ei să se elibereze de ideea că trebuie să aibă un rezultat imediat. Mai degrabă, se întâmplă ceea ce trebuie să se întâmple. Dacă sunt într-o relație, au șanse ca împreună cu partenerul să se întâlnească și cu alte cupluri!

Vor să iasă, or să cunoască oameni, idei, să nu mai stea singuri și luna aceasta pe 2 şi pe 3 martie.

Pot simți nevoia de a fi mai independenţi faţă de partenerii lor în anumite privinţe. Se vor simți extrem de liberi încă de la început de lună și le va fi greu să se implice mai mult în relaţie!

Din acest punct de vedere săptămâna va fi, în general, una socială, interesantă și prietenoasă! Resimt pierderea unui prieten ca pe o moarte care deschide calea pentru noi prietenii. S-au descurcat cu ceea ce cred și acum prieteniile lor reflectă aceste idealuri.

Uneori unele eșecuri sunt necesare pentru a-i ajuta să îşi dea seama cum să îşi trăiască viața aşa cum vor.

Vor fi văzuţi intelectual ca un avantaj pentru angajatorii lor. Vor putea, de asemenea, să lucreze în armonie cu ceilalți, iar lucrul în echipă va fi prioritar în această lună. Dacă pot lucra la proiecte alături de echipă, vor străluci!

Se vor simţi responsabili fără să realizeze asta, să facă mediul de lucru un spațiu în care toți să prospere.

Influența lor asupra altora în această lună va fi ceva special! Energia nativilor Vărsător este concentrată pe atingerea celui mai înalt potențial la locul de muncă și vor avea parte de succese nebănuite.

Indiferent cât de bun este rezultatul, vor simți că nu este suficient pe 1 şi 2 martie. Cel mai mare viciu în această săptămână va fi perfecționismul lor. Ar putea să se simtă și mai agresivi la locul de muncă, unde vor susține cu tărie ceea ce cred.

De asemenea, se pot simți dezagreabil în prezența unor colegi, deoarece sunt convinși că au o modalitate mai bună de abordare o unor situații, poate și pentru că sunt lider înnăscuți, acționând pe diverse căi pentru a-și atinge obiectivele. Li se vor oferi mai multe posibilități de muncă decât oricând și vor fi primiți foarte bine de către potențialii angajatori.

Vor remarca o mare îmbunătățire a finanțelor, cu Saturn în Casa a 12-a și în Capricorn. Vor intra într-o perioadă de prosperitate și câștiguri, iar acest lucru se va îmbunătăți treptat în următorii 2 ani și jumătate.

Dacă au fost blocați vis-a-vis de tranzacțiile financiare sau probleme cu membrii familiei, aceste tensiuni vor începe să se ușureze după 28 februarie.

În rest, ar trebui să observe o îmbunătățire a planului financiar și vor fi mai încrezători decât au fost în trecut.

Nu se vor plânge de probleme de sănătate. Au destulă energie pentru a face totul, deşi stresul de la locul de muncă le-a afectat resursele interioare. Să doarmă cât trebuie şi chiar mai mult şi să facă exerciţii simple de respirație ori de câte ori au un moment liber.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top