Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 2019 VĂRSĂTOR

Horoscop anual

Horoscop Minerva 2019 Vărsător

Horoscop Minerva 2019 VĂRSĂTOR Chiar de la începutul anului te simți diferit – cât de diferit va depinde de deciziile pe care le-ai luat în ultimii 2 ani.

Influențele astrologice prevăd un an liniștit și relaxant pentru nativii Vărsător. Marte, Saturn și Uranus vor dezamorsa tensiunile din viața nativilor Vărsător, oferindu-le un grad mai mare de libertate și de securitate. Anul 2019 permite Vărsătorului să vadă ceea ce au făcut, după un an de eforturi și perseverență.

Pentru mulți dintre voi, finanțele pot fi oarecum neregulate în cea mai mare parte a acestui an, deoarece unii se vor afla într-un nou domeniu de ocupare a forței de muncă, alții se vor reorienta profesional, alții vor ieși în pensie.

Situația financiară urmează tendințele generale ale nativilor Vărsători, care prezintă se prezintă totuși echilibrată și rareori cu evenimente cruciale.

Armonia se restabilește în familie și cu capacitatea de a-ți aduce și momente de strălucire. Bogăția, sub toate aspectele sale, a fost importantă mulți ani și devine din ce în ce mai importantă în acest an și în anii care vor veni.

Perioada aprilie – august poate fi momentul pentru îmbunătățirea vieții tale sociale și dacă te împrietenești cu un nativ Gemeni sau Berbec îți poti extinde nivelul de prieteni sau activitățile de grup. Stăpânul tău, Uranus, se stabilește acum în semnul material al Taurului și vei avea parte de reușite surprinzătoare.

Anul 2019 anunță evenimente neașteptate, dar acestea nu sunt în măsură să scuture atmosfera calmă care îți guvernează viața. Viața profesională, fără mari conflicte, pare să fie caracterizată de câteva succese lipsite de măreție, dar stabile.

Starea de sănătate va fi bună, cu excepția unor afecțiuni minore care pot apărea în mijlocul sau în ultima parte a anului. Adevărata libertate, la urma urmei, înseamnă a avea mijloacele necesare pentru a-ți permite libertatea după care tânjești.

De mult ani, spiritualitatea a fost foarte importantă pentru tine, iar această tendință va fi și mai intensă în acest an dar și în anii următori.
Anul trecut, copiii și creativitatea au fost foarte importanți, dar acum sunteți într-un an de muncă, o perioadă mai serioasă, dar nu te teme, când Jupiter se va muta în Capricorn după 3 decembrie, vei avea o mulțime de oportunități să te bucuri de viață și de capacitatea de a face lucrurile așa cum îți dorești.

Domeniile de interes vor fi imaginea, aspectul personal, finanțele, sănătatea și munca, transformarea personală și lucrurile profunde ale vieții până pe 3 decembrie și religia, filosofia , metafizica, învățământ superior și călătorii în străinătate, prietenii, activități de grup și organizații după 3 decembrie. Preocupările tale majore, în cea mai mare parte a anului, vor fi legate de casă, familie și interese domestice.

Oportunitățile anului
Acest an va îi influența mai ales pe cei născuți în perioada 1 – 7 februarie. Pentru cei interesați de acțiuni artistice, muzicale sau mistice, poți să îți urmezi de acum visul de a-ți sporii cunoștințele sau folosirea lor în zonele care te interesează. Ianuarie până la sfârșitul lunii februarie, poate fi un moment prielnic pentru acțiuni personale.

Limitările anului
Nu pierde simțului realității, încrederea în propriile puteri sau pur și simplu nu acorzi atenție atunci când te ocupi de contractele financiare este domeniul care ți-ar putea provoca o anumită frustrare, inutilă, în acest an.

Domenii de interes

Dragoste:

Ești unul dintre cele mai favorizate semne zodiacale de către stele în 2019 în dragoste. Vei profita din plin de tranzitul Jupiter prin casa de prietenilor și a speranțelor, așa că nu ar trebui să fim deloc surprinși dacă trimiți invitații de nuntă sau de botez ori, cel puțin invitații la o petrecere care marcheaza o logodnă.

Anul va fi împărțit în trei perioade mari, în timpul cărora se vor exercita influențe cumva diferite, cel puțin în ceea ce privește nuanța și intensitatea.

De la începutul anului până pe 8 aprilie, Jupiter va evidenția diferite chestiuni și datorii din trecut, pe care va trebui să le rezolvi. Vei întâlni vechi iubiți/iubite, chiar dacă este clar că nu veți fi împreună și veți decide să rămâneți prieteni. De asemenea, partenerii actuali împărtășesc secrete și se deschid complet în fața acelora cărora doresc să le împărtășească viața lucru care te va cam deranja.

Perioada de aur este între 8 aprilie și 11 august. În aceste patru luni este cel mai bun moment pentru tine să-ți declari dragostea, să faci o cerere în căsătorie sau să programezi unul dintre evenemintele de care aminteam mai sus – logodnă, nuntă, botez. Nu vei mai întâlni un moment atât de favorabil prea curând, deci este mai bine să profiți din plin de acest lucru.

Cea a 7-a Casa a parteneriatelor de orice fel, inclusiv căsătorie, și a activităților sociale nu este o casă puternică în acest an. Cei mai mulți dintre voi sunteți mulțumiți de viața sentimentală și nu vă gândiți să faceți schimbări drastice sau să îi dați o atenție nejustificată.

Tendința va fi de a-ți păstra statutul, adică cei căsătoriți rămân căsătoriți iar cei singuri posibil să-și găsească jumătatea, iar cei implicați într-o relație probabil vor face pasul următor, căsătoria.

Viața este un cerc. Nativii americani o numesc cerc sacru. Diferitele domenii ale vieții devin mai importante în ani diferiți. Anul acesta vorbim mai mult un an de carieră decât de un an de dragoste. Sigur, vei avea o viață socială, dar în aceste zile iubirea, este mai puțin o prioritate.
Dacă ești născut/ă, la în al doilea interval al semnului – 5 până la 19 februarie, ai parte de aspecte sociale si de dragoste, în aceeași măsură sau ar putea să se căsătorească ori să intre într-o relație semnificativă.

Reține totuși, că prietenia este mai importantă în acest an decât dragostea. Acum, chiar dacă întotdeauna ai crezut în prietenii, vei crede chiar mai mult. Casa a 11-a este puternică mai ales că este și Jupiter acolo.

Întregul domeniu al vieții sociale trece printr-o transformare de anvergură iar acest proces continuă și în anul următor. Este posibil ca vechile prietenii să se destrame și să se nască altele noi.

De asemenea, vechile atitudini sociale care nu își mai sunt de folos dispar și vor lpsa locul unora noi. Plonjați adânc în sensul noțiuniiprieteniei și înlăturați atitudinile rele sau false.

Planul sentimental și cel social vor fi cele mai active din 22 iulie până în 22 august și din 6 septembrie până în 3 octombrie. Cei care doresc o a doua căsătorie au aspecte foarte bune pentru a o face după 3 decembrie, clopotele de nuntă ar putea bate dar chiar dacă nu se întâmplă așa, noua relație va fi ca o căsătorie.

Ea va începe ca o prietenie și va evolua în ceva mai mult. Poți întâlni această persoană printr-un grup de prieteni, la un curs de specialitate sau la biserică ori pur și simplu pe stradă.

Tinerii vor avea parte de o iubire furtunoasă în acest an. Și aici văd o mare schimbare, o răsturnare și o revigorare a atitudinilor și a nevoii de a iubi. Prin experiența iubirii, ei învață, de parcă ar fi privit într-o oglindă, ceea ce trebuie schimbat la ei.

Sfârșitul anului va fi mai relaxat în viața relațională. Este cel mai bun moment pentru programarea lunii de miere, chiar dacă durează adesea o săptămână sau zece zile și pentru a te bucura de compania iubitei/ului.

Dacă lucrurile merg bine în viața sentimentală, relațiile de prietenie ar putea avea de suferit, deoarece unii prieteni pur și simplu nu mai rezonează cu modul în care ai evoluat și relațiile încep să se răcească, într-un proces lung care va continua și în următorii ani.
Tu trebuie să inventezi, să te simți în largul tău și să fii gata în orice moment pentru o nouă aventură.

Carieră:

Muncesc foarte mult, dorești să înveți și ești dispus să pui la bătaie toate resursele necesare pentru a ajunge cât mai sus pe scara socială. În același timp, trateazi cu mare grijă viața privată și de familie.

Viața profesională va evolua în 2019. O serie de oportunități vor apărea mai ales în prima parte a anului. Dacă dorești să lucrezi ca a freelancer, 2019 este ideal pentru a începe. Vei avea optimismul, entuziasmul și energia pentru o performanță bună la locul de muncă unde vei fi foarte apreciat de către șefii și colegii tăi.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă începând din iunie 2019, când casa carierei este tranzitată de Jupiter, ai toate șansele să găsești ceea ce cauți așa că profită din plin de acest tranzit.

Jupiter va intra în retrogradare din 10 aprilie și până în august când va reveni în mers normal, va trebui să-ți îmbunătățești abilitățile profesionale pentru a-și finaliza proiectele și obiectivele propuse.

De asemenea, prezența lui Saturn și a lui Pluto în cea mai spirituală casă a temei natale, Casa a 12-a, te va ajuta să acționezi cu maturitate și responsabilitate. Astfel, ai toate șansele de a promova și de a-ți mări veniturile.

Dacă ești la vârsta a doua nu te poți plânge de situația financiară în 2019. Promovarea în carieră sau găsirea unui nou loc de muncă vor asigura toți banii de care ai nevoie. Având în vedere că viața financiară este, de asemenea, sub influența lui Neptun în 2019, trebuie să fi foarte atent cu afacerile și parteneriatele pe care le inițiezi.

S-ar putea să-ți dai seama că trebuie să-ți aprofundezi studiile sau să înveți lucruri noi. Prin urmare, lunile martie și iulie sunt potrivite pentru urmarea unor cursuri de specialitate, pentru participarea la conferințe și ateliere de lucru, pentru mai multă lectură, astfel încât să poți obține totul sau aproape orice în domeniul în care dorești să excelezi.

Pe scurt, totul pentru dezvoltarea personală! Odată ce ai realizat acest lucru, poți stabili noi obiective, mai îndrăznețe decât cele pe care le visezi acum.

Cum Jupiter, planeta crește spirituale, prosperității și dezvoltării este în tranzit prin casa a 10-a, te vei bucura de recunoasterea publică și de succes în viața profesională. Munca ta devine apreciată și multe uși ți se deschid – poate fi o promovare, o nouă ofertă de muncă sau o diplomă. Este o perioadă benefică pentru cei care lucrează în domeniul relațiilor publice, în administrație, în politică, în domeniul artei, a showbizului sau presei.

Între 6 iulie și 1 august, Mercur va fi retrograd în Rac și ar putea aduce dezacorduri și probleme diferite de comunicare la locul de muncă. Nu este momentul potrivit pentru întâlniri importante, conferințe sau pentru interviuri.

Prima parte a lunii mai 2019 este orientată spre aspecte practice, cu accent pe imobile, sedii, proprietăți, bunuri de consum, afaceri de familie sau muncă la domiciliu. Este o perioadă complicată vei avansa cu dificultate.

A doua parte a lunii mai 2019 este mai relaxantă și mai bogată în oportunități. Acesta evidențiază talentele tale creative, expresivitatea și calitățile tale, te antrenează la locul potrivit la momentul potrivit și îți dă entuziasmul și curajul necesar pentru noile începuturi. Este o perioadă excelentă pentru a promova, a lansa, a prezenta și a reprezenta.

Viața financiară este, de asemenea, favorizată, cu apariția unor noi surse de câștiguri, venituri suplimentare, daruri sau alte beneficii materiale neașteptate.

De asemenea, septembrie 2019 aduce multe oportunități în ce privește cariera, viața socială, proiectele și aspirații profesionale. Accentul este pus pe profesie, carieră, statut, reputație, încredere, poți călători mai mult și călătoriile tale să fie legate de carieră sau pur și simplu de plăcere. Poți primi ajutor de la persoane cu influență. Noiembrie 2019 aduce recunoașterea publică a meritelor și a realizărilor tale.

Financiar:

În 2019, îți dorești să fii bogat, dar nu banii sunt scopul tău final. Fiind totuși un om echilibrat, care știe să facă diferența între dorință și obsesie, nu vei fi văzut niciodată făcând mari sacrificii pentru bani și bogăție. E drept că în lunile ianuarie sau februarie, există șansa majorării salariale, de promovare, un nou loc de muncă tentant ș.a.

Banii și câștigurile au fost importante pentru tine în ultimii ani, iar importanța lor este și mai puternică în anul viitor. Timp de mulți ani ai fost preocupat de imaginea ta, de conceptul de sine și de împlinirea personală, dar acum vei preocpuat de finanțele tale. Destinul financiar se află în propriile ta mâini și nu delega aceste probleme altora.

Ca și în anii trecuți, investești în tine, o mișcare înțeleaptă, deoarece aceasta este cea mai bună investiție pe termen lung. Investești în a deveni o persoană mai elevată prin studii de auto-îmbunătățire, de dezvoltare de personală și altele

Pe scurt, imaginați bogăția și succesul și, pe măsură ce adoptați această imagine, alții vă văd ca bogați și vibrația avuției crește în aura voastră. Indiferent dacă sunteți sau nu bogat, vă veți îmbrăca și veți avea accesoriu ca și cum ați fi.

Ai cultivat intuiția financiară de mulți ani. Această tendință este și mai puternică în 2019. Intuiția reală este mereu calmă, niciodată în grabă, niciodată lacomă, niciodată amestecată cu vreo pasiune umană comună.

Aspectele financiare sunt bune pe tot parcursul anului, dar vor deveni și mai bune după 25 septembrie, când Jupiter, planeta abundenței, va începe să facă trigon sau conjuncție cu Soarele natal și când speculațiile devin favorabile. Încrederea în sine crește și se reflectă și în imaginea și aspirațiile tale.

Dcă dorești să plătești datoriile mai repede, refinanțarea creditului existent sau care caută capital străin, face aspecte minunate în cea mai mare parte a anului. 2019 este un an pentru atingerea acestor obiective. Aceia dintre voi implicați în chestiuni fiscale, creanțe de asigurare sau bunuri vor primi, de asemenea,o veste bună.

Oportunitatea financiară vine prin abilitate neobișnuită de a vedea valoare acolo unde alții văd numai mizerie, dezintegrarea sau distrugere. Firmele înglodate în datorii, bunuri aruncate aiurea și are tulbură posesiunile altora, persoane cu probleme de personalitate la care toată lumea a renunțat, gunoaile care plutesc în poduri sau în garaje, toate pot fi un potențial profit pentru tine, dacă știi să vezi acolo unde trebuie.

Sănătate:

În 2019, ai toate șansele să te bucuri de o formă fizică excelentă, cel puțin în primele șase luni și jumătate ale anului. Dacă ești la a treia tinerețe, poți profita din plin de efectele oricărei terapii. Această tranziție poate aduce, și un risc mic de creștere în greutate, tocmai pentru că este un semn caracterizat de un surplus de energie pozitivă.

Ca și în ultimii ani, Pluto tranzitează casa a 12-a. Acesta este un tranzit care te face să simți la nivel de subconștient, nevoia de experiențe intense sau ciudate, în cea mai mare parte trăite în singurătate.

Spre sfârșitul lunii iulie și decembrie, tonusul și vitalitatea vor fi puțin mai mici, dar fără a crea probleme serioase. Sfârșitul și începutul anului vor fi excelente în ceea ce privește starea de sănătate.

Nodul Nord a trecut la sfârșitul anului trecu în semnul Racului, adică în Casa 6 a sănătății pentru următorul an și jumătate. Aceasta arată multe lucruri. Va trebui să acorzi mai multă atenție digestiei, alimentației, pancreasului și intestinelor.

Nimic nu este în neregulă cu aceste probleme, dar dacă se întâmplă ceva, probabil de acolo va începe. Nodul Nord în Casa Sănătății arată că lecția majoră de sănătate este aceea de a căuta vindecare din interior. Legătura profundă cu puterea superioară este cel mai important vindecător. Da, există un doctor divin la care ai acces și legătura cu aceasta aduce sănătate durabilă.

Luna este planeta sănătății. Deoarece Luna guvernează stomacul și sânii, aceste organe sunt, de asemenea, neobișnuit de importante pentru sănătatea generală.

Luna guvernează dispozițiile, sentimentele și emoțiile, prin urmare sănătatea emoțională este parte integrantă a sănătății fizice. Stresul negativ nu este doar neplăcut, ci are un impact direct și dramatic asupra sănătății generale. Acest lucru este valabil pentru toată lumea într-un anumit grad, dar mai ales pentru tine.

Deoarece Luna guvernează stomacul, dieta este o problemă pentru tine mai mult decât pentru majoritatea oamenilor. O alimentație bună este la fel de importantă ca și consultarea unui expert în domeniu, dar la fel de important decât ceea ce mănânci este cum mănânci. Mesele trebuie luate într-un mod relaxat și calm.

Încearcă să eviți să mănânci când ești supărat sau enervat. Gândurile trebuie să fie senine și multe practici religioase fac ca ritualul mâncatului să nu aibă loc deoarece postești.

Spunând rugăciunea, înainte și după mese, cu propriile cuvinte și în felul tău este mai mult decât o practică religioasă. Are beneficii importante pentru sănătate.

Au fost realizate studii științifice care arată impactul gândirii pozitive asupra structurii moleculare a alimentelor. Vindecarea poate veni în multe feluri și prin multe instrumente. Nevoile pot fluctua săptămânal și zilnic, în funcție de ceea ce se întâmplă cu sănătatea, starea ei și aspectele pe care ea le primește Casa a 6-a.

Și un lucru foarte important. Femeile Vărsător sunt de cele mai multe ori atrase de diete nebune, suplimente nutritive si pastile pentru pierderea în greutate.

Cu toate acestea, ei își dau seama rapid că numai un plan de alimentație sănătos le poate ajuta să slăbească. O dieta săracă în grăsimi, asociată cu exerciții fizice ușoare sunt două condiții esențiale pentru prevenirea problemelor circulatorii mai ales.

Natura optimista a femeilor Vărsător face ca o dipoziție relaxată și o abordare conștientă a alimentației, ajută la pierderea în greutate. Tentația de a încălca regulile dietei este o problemă pentru femeile Vărsător, deoarece nu prea au voință.

Planificarea dietei și a programului de exerciții fizice este o sarcină ușoară pentru tine datorită gândirii calme și raționale. Activitatea fizică este importantă pentru acei Vărsători, care apreciază în special sporturile individuale, cum ar fi înotul.

Călătorii:

Ar fi un an nici prea bun dar nici prea rău pentru călătorii. La începutul anului sunt indicate toate tipurile de călătorii. După mijlocul anului, există indicii clare de transfer la un alt loc de muncă. Unii vă veți transfera într-un loc potrivit, după bunul plac al inimii, la alegere. Dacă planifici o călătorie, luna noiembrie este cea mai bună lună.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top