Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 1 - 8 aprilie 2018 Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Vărsător. Cum fac, cum nu fac, aceşti nativi cad ca pisicile, în picioare. Explorarea lucrurilor noi este pentru ei adevăratul capital şi să nu vă miraţi dacă găsesc şi în cel mai banal lucru ceva de analizat, de studiat, de anticipat.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Problemele acestor nativi se circumscriu ideii de familie, de sentimente, de creativitate ceea ce le dă un mod de reacţie destul de agresivi cu conotaţii violente de cele mai multe ori, trântesc, sparg, rup, distruc, crize de personalitate care nu pot fi împiedicate decât de ei însăşi.

Aceste descărcări au loc pe fondul acumulării unor nemulţumiri pe care ei, de cele mai multe ori, le ascund sub un zâmbet sau stare de calm, dar care macină şi se amplifică până la momentul în care explodează efectiv.

De aceea cred că cel mai bun lucru pentru ei este să se enerveze atunci când trebuie să se enerveze, să râdă atunci când trebuie să râdă, să plângă atunci când trebuie să plângă.

Pentru unii poate fi vorba despre amplificarea spiritului uranian, o sumă de evenimente se vor petrece în viaţa lor, îi vor face să se simtă vedete chiar dacă orgoliul şi vanitatea sunt încă şifonate de pe urma întâmplărilor din ultimele săptămâni, vor uita toate aceste stari instantaneu atunci când li se va propune o schimbare de macaz, asta pentru că le-am tot promis că vor face schimbarea vieţii lor, într-un domeniu nou în care se vor descurca foarte bine.

Săptămâna aceasta marea problemă rămâne faptul că nu reuşesc să disocieze planul personal de cel profesional. Când se simt iubiţi şi sunt fericiţi, creativitatea lor prinde aripi şi sunt capabili să dea lucruri extraordinare, dar când sunt supăraţi, trăiesc acut sentimentul de insecuritate, totul se complică. I-aş sfătui să nu se descarce nici pe familie, nici pe copii, nici pe omul iubit.

Mai bine să iasă să se plimbe, să-şi descarce nervii pe sine, pentru că atunci când se liniştesc regretă ieşirile necontrolate. Zile cu asemenea tensiuni: 2, 3 şi 4 aprilie.

De asemenea, este posibil ca unii Vărsători să decidă să se separe şi de aici criza de identitate, nu au ce face trebuie să ia lucrurile cum sunt.

Acuzele care au decis separarea par să ţină de detaşarea acestor nativi şi prea multa cerebralitate care îi susţin în tot ce fac. Vărsătorii nu că nu pun accent pe sentimente, ci sunt implicaţi cu un soi de detaşare care le este tipică, îmi este foarte greu să exprim felul lor de a fi, important este să le iasă ce-şi doresc cel mai mult.

Asta nu înseamnă că nu ştiu să iubească sau nu ştiu să obţină ce vor când doresc. Erotismul lor este depinde foarte mult de ceea ce le oferă partenerul. Iar din acest punct de vedere, săptămâna aceasta cred cănu ştiu chiar deloc să-şi exprime sentiemtele şi fac gafe, din acest punct de vedere.

În schimb, cum spuneam, profesional lucrurile merg din ce în ce mai bine. Se înţeleg cu persoanele mai în vârstă care ştiu cum să îi ia sau ce să le ceară să facă iar viteza lor de reacţie este ameţitoare.

Nu le plac funcţiile şi totuşi se pare că vor avea parte de aşa ceva, posibilă propunere pentru schimbarea locului de muncă, dar părerea mea este că vor opta pentru promovare.

Pe 2 şi pe 3 aprilie, creativitatea este exacerbată, originalitatea, spiritul uranian şi îi poate transforma peste noapte în vedete.

Financiar încă nu s-au echilibrat, dar ziua aceea este aproape, să nu dispere. Banii vin şi pleacă, în acelaşi mod, surprinzător de repede, acum sunt, acum nu mai sunt. Atenţie la ziua de vineri, 6 aprilie.

Ar putea avea o serie de probleme digestive şi chiar le sugerez să fie atenţie ce mănâncă, dar mai ales cum mănâncă deoarece un spasm gastric îi poate băga în sala de operaţie!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top