Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 mai 2018 Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Vărsător. Prezența lui Venus în Casa familiei, la început de săptămână apoi în Casa divertismentului îți poate oferi oportunități de a te bucura de expoziții, concerte, filme sau orice altceva care te inspiră și îți încâmtă inima.

De asemenea, cred că este timpul să dai mai multă atenție hobby-urilor tale sau pentru a pleca în excursii cu familia.

Cu cât îți faci mai mult timp să te distrezi, cu atât vei fi mai fericit. Este important să te amesteci printre oamenii care te ajută să te simți pozitiv și optimiști, și acest lucru se datorează schimbărilor care au loc în interiorul tău.

Horoscop 6 – 12 mai 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Ești preocupat să renunți la vechile apucături și la vechiul tău fel de a fi și de a adopta noi credințe și modele. În timp ce acestea se formează, asigurați-te că anturajul pe care îl ai se simte bine și este pozitiv și te ajută să realizezi ceea ce vrei.

Prezența Soarelui în Casa familiei vă încurajează să faceți lucruri domestice, precum și să faceți mai mult timp pentru dvs. Vei simți cu adevărat beneficiile dacă o faci.

Îți place să ajuți alte persoane, dar nu confunda ajutorul cu romantismul. Sentimental se poate lega ceva între tine și cineva pe care încerci să-l ajuți, dar emotiile greșite adesea vin din eforturile umanitare.

Cineva îți testează răbdarea în acest weekend, dar nu cumva este intenția, rea,lă de a/ți atrage atenția? Există vreo animozitate între tine și unul dintre criticii tăi sau este ceva mult mai jucăuș ascuns dedesubt? Ar putea fi distractiv să afli.

Poți începe săptămâna cu răceli, febră, probleme stomatologice. Ar putea exista consecințe nefericite dacă vorbești fără să te gândești. S-ar putea să te simți limitat/ă undeva pe la jumătatea săptămânii.

Fă tot ce poți în privința detaliilor și evită să faci critici la adresa cuiva drag. O abordare atentă și răbdătoare vă va ajuta pe toți.

Lucrurile încep să se deschidă în curând. Profesional este un moment norocos pentru cei care lucrează în marketing și în relațiile cu clienții. Fii încrezător și vei străluci!

Ți se sugerează o schimbare în ceea ce privește cariera și autoritatea. Universul acceptă orice schimbare care o dorești să o faci pentru cariera ta ba chiar îți dă și un impuls. Cu toate acestea, influențele pot fi creative sau confuze, în funcție de modul în care le folosești. Alege calea cu atenție și cu intenție.

Te simți mult mai decis să îți centrezi viața pe drumul cel bun, inclusiv sănătatea. Alimentația și dieta pot prezenta provocări greu de imaginat.

Urmează-ți instinctele de data aceasta. Știi ce trebuie să faci și ce măsuri trebuie să iei, dar s-ar putea să nu fi putut face chiar ceea ce ați vrut, așa că acuma a sosit timpul să o faci. Fă-o!!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top