Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Vărsător. Mercur tranzitează Casa muncii, a rutinei profesionale şi a sănătăţii cotidiene, astfel încât să fii dornic să te organizezi, mai ales dacă stai în spatele unor planuri sau proiecte de anvergură.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

În timp ce te apropi de rutină cu o minte logică, ai putea fi de ajutor, acordând atenție intuiției tale şi astfel să economiseşti timp. Dacă ai așteptat momentul potrivit pentru a începe un proiect creativ sau pentru a începe o poveste de dragoste, miercuri, 21 iunie, poate fi ziua ta.

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Vărsător

Luna în Casa parteneriatelor de orice fel îţi poate oferi impulsul necesar pentru a te ajuta să visezi la ceea ai de făcut în viață. Și dacă speri să te angajezi într-o relație mai profundă, mișcarea se numeşte dragoste. Astfel, viața socială ar putea fi și mai distractivă. Încearcă să ușurezi lucrurile, mai ales vineri, 22 iunie prin delegarea unor sarcini altora, ţi-ai putea face viața mai ușoară.

Sentimental, nu cred că poți scăpa de micile drame ale săptămânii. Situațiile complicate duc la un haos inevitabil, ţie îţi place un pic de emoție, dar este mult ceea ce este prea mult. Ești pregătit să intervii, dar poate că nu este vorba de a face ceva anume decât acela de a fi. Poate o altă dată sau în alt loc, acum nu este momentul potrivit. A spune la revedere nu înseamnă adio, ci doar o amânare.

Profesional, perioada te aduce, ca pe mulţi alţii, la o răscruce de drumuri. Deciziile pe care le iei acum vizează următoarele șase luni. Este un lucru bun dacă vrei să aplici pentru un alt loc de muncă sau doar pentru a-ţi îmbunătăți poziția actuală. Alți nativi pot fi stresați, tensionaţi sau debusolaţi. Fii gata să faci față defecțiunilor mecanice și căderilor emoționale. Competența și simțul umorului te vor ajuta să menții lucrurile pe drumul cel bun. Poate este momentul pentru revizuirea obiectivelor actuale.

Vestea bună vine dinspre locul de muncă totuşi, deoarece este o săptămână de lupte pentru ca lucrurile să devină mai ușoare. Noroc cu intuiţia care te împinge de la spate în chestiuni care ţin de bani și de afaceri. Sume neaşteptate îţi pot rotunji bugetul.

Ai grijă de ficat, deoarece este posibil să te răsfeți gastronomic. Sau invitat la o serie de evenimente sociale vei sări calul. Ar trebui să fii atent şi să tai din nou alimentele grase și friptuirie de porc în favoarea alimentelor cu un conținut scăzut de grăsime sau chiar fără grăsime, cum este carnea de curcan. Moderarea este cheia. Schimbările de dispoziție te pot încuraja să cosumi alimente greșite. Ai grijă de pofta pentru alimente bogate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top