Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 18 - 24 martie 2018 VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – VĂRSĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 21-27 ianuarie 2018 – VĂRSĂTOR. Problemele acestor nativi circumscriu ideii de familie, de sentimente, de creativitate.

Asta le dă un mod de reacţie destul de agresiv, cu conotaţii violente de cele mai multe ori, trântesc, sparg, rup, distrug, crize de personalitate care nu pot fi împiedicate decât de ei înșişi.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Aceste descărcări au loc pe fondul acumulării unor nemulţumiri pe care ei, de cele mai multe ori, le ascund sub un zâmbet sau stare de calm, dar care macină şi se amplifică până la momentul în care explodează efectiv.

Dacă există o problemă care îi deranjează și în care ar putea avea nevoie de mai mult sprijin psihologic, găsesc grupul de sprijin în apropierea lor.

De aceea cred că cel mai bun lucru pentru ei este să se enerveze atunci când trebuie să se enerveze, să râdă atunci când trebuie să râdă, să plângă atunci când trebuie să plângă.

Săptămâna aceasta marea problemă rămâne faptul că nu reuşesc să disocieze planul personal de cel profesional.

Când se simt iubiţi şi sunt fericiţi, creativitatea lor prinde aripi şi sunt capabili să dea lucruri extraordinare, dar când sunt supăraţi, trăiesc acut sentimentul de insecuritate, totul se complică.

În loc să se simtă legați de partea sentimentală ei se vor concentra mai mult pe prietenie și pe dragostea platonică.

Realizează că le place să fie în jurul altora, indiferent dacă atracția este una sexuală sau una intelectuală ori de afinitate, important este să simtă cum afecțiunea curge în ambele sensuri.

Dacă sunt într-o relație, au șanse ca împreună cu partenerul să se întâlnească și cu alte cupluri! Vor să iasă, să cunoască oameni, idei, să nu mai stea singuri. Zile cu asemenea descărcări: 22, 23 şi 24 ianuarie.

De asemenea, este posibil ca unii Vărsători să decidă să se separe şi de aici criza de identitate, nu au ce face, trebuie să ia lucrurile cum sunt.

Acuzele care au decis separarea par să ţină de detaşarea acestor nativi şi prea multa cerebralitate care îi susţine în tot ce fac.

Profesional ar putea trece de asemenea, printr-o criză, dar eu cred că această criză ţine, de astă dată, de răutatea unor colegi, incapabili să se ridice la nivelul Vărsătorului. Şi aici este vorba despre pricepere, viteză de reacţie, soluţiile viabile pe care le au mereu la-ndemînă.

Cel mai mare viciu în această săptămână va fi perfecționismul lor. Ar putea să se simtă și mai agresivi la locul de muncă, unde vor susține cu tărie ceea ce cred.

De asemenea, se pot simți dezagreabil în prezența unor colegi, deoarece sunt convinși că au o modalitate mai bună de abordare o unor situații, poate și pentru că sunt lideri înnăscuți şi vor acționa pe diverse căi pentru a-și atinge obiectivele.

Să-şi ferească spatele dacă este posibil tot pe 22 şi 23 ianuarie, ca pe 24 şi pe 26, norocul lor proverbial să le aducă recunonaşterea.

Financiar s-au echilibrat. Banii vin şi pleacă, în acelaşi mod, surprinzător de repede, acum sunt, acum nu mai sunt. Să fie atenţi ce fac cu banii vineri, 26 ianuarie.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Marea problemă continuă să rămână tahicardiile, senzaţiile de sufocare, atacurile de panică, toate că urmare a oboselii, a stresului cumulat şi a incapacităţii lor de a se linişti, sistemul lor nervos, sensibil acum este supus unor presiuni exterioare neaşteptate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top