Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 21-27 ianuarie 2018 – PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 21-27 ianuarie 2018 – PEȘTI. Bunăoară, aceşti nativi nu-şi mai încăpeau în piele de mulţumiţi pentru ceea ce le oferea viitorul.

Si acum dau pe dinafară de mulţumire, fapt care le disipă atenţia şi ei oricum nu stau bine la acest capitol, aşa că vor trebui să fie atenţi la tot ceea ce fac, dar mai ales la volan.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

S-ar putea să se simtă atrași de persoane mai în vârstă decât ei, deoarece dragostea și experiența de viață merg mână în mână în această lună.

Ar putea întâlni o persoană care i-ar putea ajuta în cariera la un eveniment social sau printr-un coleg.

Ar putea atrage chiar grupuri de oameni și ar putea fi un moment excelent pentru ei să găzduiască o petrecere de lucru sau să vorbească la un eveniment public.

Posibil să fi fost nevoiți să își asume mai multă responsabilitate în ce privește munca și au învățat, cel mai probabil, câteva lecții grele despre obiectivele, realizările și îndatoririle carierei.

Din păcate unele cupluri îşi pot spune adio acum, de pe poziţii greu de conciliat, cu vorbe grele şi obidă, cu reproşuri care nu îşi au locul şi chiar cu accese de violenţă şi ameninţări.

Această ipostază vine să confirme latura demonică a Peştilor, o ipostază desprinsă parcă din scrierile lui Poe, dar care are semnificaţia purjării, a descărcării lăuntrice pentru că orice ar fi făcut, relaţia nu ar fi putut merge mai departe.

Repet, este una din acele ipostaze karmice care vine să încheie un ciclu, ca să se poată deschide un altul, la un alt nivel.

Femeile vor fi cele care se vor decide că a venit momentul să pună punct şi… de la capăt, alături de altcineva. Zile grele: 21, 22 şi 24 ianuarie.

Profesional vor avea idei sclipitoare și o intuiție artistică, care este destul de naturală pentru ei, artistiști până în vârful degetelor.

Știu sigur că vor avea relații armonioase și interacțiuni cu ceilalți din mediul profesional, și își vor fermeca clienții și colegii deopotrivă.

În timp ce se vor concentra pe apariția lor la locul de muncă mai mult decât pe realizările individuale, obțin o treabă bună și, în special, se vor bucura de munca în echipă. Zile excelente: 22, 23, 25 şi 26 ianuarie.

O mare provocare pentru ei ar fi să exprime ceea ce îți doresc de la cariera lor și astfel ar putea avea opinii contradictorii cu privire la viitor.

Mai bine să își noteze ce își doresc sau ce idee le vine, să nu le fie teamă să scrie și să pună totul pe masă!

Pot simți că le lipsește disciplina la locul de muncă, de exemplu, dar să nu uite, că este doar o perioadă de tranziție. În loc să judece sau să facă presupuneri despre obiective pe termen lung, mai bine să își respecte gândurile, obiectiv.

Din păcate nici financiar nu stau prea bine, başca o serie de cheltuieli pe care trebuie să le facă că nu se poate altfel – o conductă spartă care i-a inundat pe vecini, un copac cazut peste maşină, geamurile sparte de furtună, o reţetă medicală costisitoare ş.a. O zi mai ciudată: 27 ianuarie.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Să evite abuzul de anxiolitice, să se relaxeze, să iasă cu prietenii, dar să evite consumul de alcool şi energizante, să doarmă cât mai mult!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top