Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 4 - 10 februarie - Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – BERBEC

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – BERBEC. Vor fi concentrați mai mult pe cariera lor decât pe viaţa sentimentală.

Pe de de altă parte îi chinuie procesele de conştiinţă pentru ceea ce nu au făcut, dar ar fi putut face, deşi aparent nu aş fi spus că pot fi atât de profunzi, nu de alta, dar de regulă ei sunt cei care dau cu capul fără să se gândească la urmări.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Este posibil să-și dorească să regândească planurile de călătorie sau investițiile mari. Acum par să fi intrat într-un circuit spiritual, care îi obligă să se vadă, să se recunoască în suma acţiunilor pe care le-au întreprins şi, pentru prima oară, să aibă îndoieli vis-a-vis de acestea.

În loc să ia măsuri, cel mai bun lucru este să folosească timpul pentru a reflecta la rutina lor. Ziua de 24 ianuarie este bună pentru a-și reorganiza casa și spațiul de lucru.

Le-aş sugera să nu se implice prea curând într-o nouă relaţie sau dacă sunt implicaţi deja, să fie atenţi la ce teste le sunt supuse sentimentele, afecţiunea, pe ce se fundamentează iubirea lor, oare nu cumva baza relaţiei este cam şubredă, oare nu cumva s-au grăbit atunci când au luat decizia de a intra în aceasta, multe, multe asemenea întrebări.

Zile de interogaţie interioară pot fi 21, 22, 23 şi 24 ianuarie. Dacă sunt într-o relație, vor prețui independența și libertatea de mișcare și vor vedea acest lucru ca pe o parte importantă a intimității lor.

Venus îi încurajează să găsească un echilibru între iubirea partenerului și atunci când sunt departe și atunci când sunt aproape. Ar putea să se simtă inspirați să învețe o nouă limbă, deoarece frumusețea comunicării nu încetează niciodată să surprindă.

Pentru cuplurile mature se pun probleme de natură casnică sau de ingerinţă imediată – s-a stricat un bun electrocasnic sau trebuie cumpărat un alt frigider ori o altă maşină de spălat.

Şi toate se vor face în topica lor firească, adică pe rând. Zile bune: 23 şi 24 ianuarie.
Profesional sunt destul de multe tensiuni, mai ales acolo unde cuplurile lucrează împreună, cum sunt asociaţiile familiare, sau unde cei tineri acceptă foarte greu subordonarea şi sunt gata să creeze o furtună într-un pahar cu apă din nimic.

Trebuie să înțeleagă că nimeni nu se naşte învăţat. Se va impune mai multă exigență și oamenii vor avea alte așteptări de la ei la locul de muncă sau pot alege să o facă pe cont propriu. Zile tensionate: 24 şi 26 ianuarie.

Alţii vor să-şi spele păcatele şi încheie, în sfârşit, un contract după care aleargă de ceva vreme, deci să aibă grijă la ziua de 25 ianuarie.

Financiar nu stau prost, am mai spus-o, este un segment care nu le dă bătaie de cap, deoacamdată banii sunt şi vor mai fi, Saturn şi Jupiter le diriguie cum trebuie acest domeniu. Să se încreadă în judecata lor atunci când vine vorba de finanțe, carieră și proiecte. Această poziție îi va face să joace la vârf din punct de vedere profesional.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Ca sănătate, predonimă stările de tensiune, adulţii se pot confrunta cu pusee care să îi ducă la spital.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top