Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Scorpion. Până şi puţinii prieteni pe care îi au, şi pe aceia îi resping! Sau este posibil să piardă un prieten la care au ţinut foarte mult ceea ce îi va da peste cap. Oricum, vor avea o săptămână mixată cu bine şi cu rău asemenea multor altor semne din zodiacale.

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Scorpion

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Până pe 21 martie le sugerez să nu dea curs niciunei altercaţii, să nu răspundă provocărilor, deşi ei sunt oameni calmi, greu de scos din sărite, cineva va reuşi totuşi să le pună sare pe rană şi de aici izbucnirile. Le-aş sugera mai bine să îşi facă o serie de controale medicale până se mai liniştesc apele. Pe de altă parte, acestor nativi le merge bine mai ales atunci când îşi pun în cap să facă bani, nu ilegal, ci prin metode clasice, dar cu instrumente noi de tipul tranzacţiilor electronice, mai ales cei care lucrează în domeniul brokerajului economic.

Încă de duminică, 18 martie, se gândesc cum să pună în practică o formulă financiară care să îi aducă cu un pas înaintea celorlalţi. Nimic mai normal pentru ei, chiar dacă vor trebui să apeleze la minciună sau la sperjur, o vor face deoarece interesul este mai mare decât condiţia de moralitate pe care o impune momentul.

Marţi, 20 martie este posibil ca unele doamne să intre în conflict cu soţii lor, Scorpioni. Când este vorba de iubit au o strategie diabolică în aş acoperi urmele, chiar dacă trebuie să recurgă la şantajul emoţional. I-au mai prins cu ocaua mică şi mai acum anul! Cei care îşi caută un loc de muncă vor avea ocazia să îl găsească, iar tinerii care au aplicat la colegii şi universităţi din străinătate vor primi veşti favorabile ceea ce îi va încânta nu doar pe ei, ci şi pe părinţi.

Pe 21 martie, schimbă tactica şi strategia în ce priveşte administrarea propriului buget, de comun acord cu familia ori cu partenera/ul sau fac o serie de preparative pentru a înnoi ceva în casă ori pur şi simplu să se apuce de renovat sau să contribuie cu o sumă pentru problema de sănătate a cuiva din familie.

Prind aripi să treacă la materializarea unor proiecte de care şi uitaseră şi ceea ce nu au reuşit să rezolve în câteva săptămâni, vor reuşi să facă în câteva ore. Vor trăi timp de câteva nopţi poate cele mai fierbinţi poveşti de amor în dormitor, uimindu-şi partenerul de viaţă.

Pe 22 martie, deşi este vineri, eu zic că este o zi bună pentru negocieri, discuţii, găsirea de soluţii sau crearea unor alternative la proiecte care sunt greu de materializat. De asemenea, pot cădea la pace cu fraţii în ceea ce priveşte o moştenire.

Tot acum, centrul de greutate se mută pe segement profesional, reuşita unor negocieri îi reaşează la masa tratativelor dacă sunt lideri de sindicat, dacă nu obţin o mărire de salariu pe care o urmăresc de ceva vreme.

Vineri, 23 martie, se repun pe tapet o serie de probleme de gospodărie, vor alerga să găsească un instalator sanitar care să rezolve conducta din baie sau din bucătărie, vor schimbe şaibe şi segemenţi la utilitarele din casă, vor pune prize ori vor cumpără mici obiecte electrocasnice, pe care, atent le vor pune la… încercare. Ba mai mult, cum este sfârşit de săptămână vor face toate preparativele ca să evadeze două zile în alte spaţii, şi ei, ca şi celelalte semne, alergând să-şi încarce bateriile.

Ca sănătate le sugerez să aibă grijă la răceli, mai ales bărbaţii şi copiii, iar femeile, la clasicile dureri de spate care revin periodic. Ca sănătate, le-aş sugera doamnelor să aibă grijă cu sinuzita şi tuturor la tractul uro-genital, adică tot la răceli!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top