Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Scorpion. Cu Mercur prin Casa investiţiilor pe termen lung, a moştenirilor, dar şi a intimităţii, în opoziţie încă cu Saturn, ar putea fi o privire aruncată asupra banilor de care dispuneţi. Cu toate acestea, vei avea ocazia să îţi prezinți abilitățile și să faci niște conexiuni promițătoare.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Există o energie puternic focusată pe sectorul afacerilor și al finanțelor până la 21 iunie, astfel încât în cursul săptămânii ai putea găsi metode de a-ţi investi veniturile în mod inteligent. Acest lucru ar putea însemna să-ţi plăteşti toate datoriile și să îţi administrezi bugetul de maniera să poţi salva cât mai mult.

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Scorpion

Luna tranzitează Casa călătoriilor şi a studiilor şi te va inspira să îţi stabileşti obiective pe temen lung pe care să le atingi în timp util. Încearcă să fii răbdător vineri, 22 iunie, deoarece nu ai planificată nicio întâlnire de afaceri şi totuşi vei fi pus în situaţia de a vorbi despre ceea ce vrei să faci, pe neaşteptate.

Sentimental, care ar fi cel mai rău lucru care ţi s-ar putea întâmpla? Nu crezi că ai petrecut prea mult timp îngrijorându-te de ce s-ar fi întâmplat dacă greşeai? Nu tederanjează reputația de a avea o latură întunecată a personalităţii, deoarece întotdeauna obții ceea ce doreşti. Un secret pe care îl credeai bine ascuns, ar putea fi folosit împotriva ta în cazul în care le dai cu tifla celorlalţi în weekend, așa că ai grijă ce spui și cui.

Profesional, ai ocazia să iei decizii importante acum. Fii pregătit să accepți anumite pierderi inevitabile care ţin demuncă și de preocupările tale personale. Vei descoperi că aceste tulburări aparente și întârzieri sunt adesea cele care aduc ajustări necesare. Lucrurile nu sunt la fel de rele cum pot părea. Acest lucru este valabil mai ales în cazul persoanelor care refuză cu obstinaţie să accepte schimbarea structurii la locul de muncă.

Financiar ai putea să simți că Universul îţi susține proiectele și obiectivele în această săptămână. Dar este posibil să ai nevoie să îţi accesezi puterea de comunicare pentru a vorbi acolo unde trebuie, fără să minţi ca să obţii venituri financiare suplimentare. Alte informaţii despre bugetul propriu arată că imaginea datoriilor este mult mai bună. Ai făcut treabă bună, aşa că bucură-te de recompense.

Eşti plin de energie și pasiune, ceea ce îţi conferă o imagine mai bună. Ai multe șanse să continui această activitate, reevaluând rutina exercițiilor și găsind modalități de a-ţi monitoriza şi a aloca mai mult timp antrenamentelor. Ai timp şi să te relaxezi. Tensiunea poate apărea atunci când te aştepţi mai puţin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top