Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – PEȘTI

Bunăoară, aceşti nativi nu-şi mai încăpeau în piele de mulţumiţi pentru ceea ce le oferea viitorul. Si acum dau pe dinafară de mulţumire, fapt care le disipează atenţia, ei oricum nu stau bine la acest capitol, aşa că vor trebui să fie atenţi la tot ceea ce fac, dar mai ales la volan.

Cei care sunt la drumuri lungi, în concedii sau deplasări de serviciu, pot fi implicaţi în incidente auto neplăcute, cu iz de dosar penal, deci să nu cumva să urce la volan, mai ales dacă au şi consumat niscai băuturi alcoolice. Aşa că, pe cei cărora le place să dea la peşte, îi sfătuiesc săptămâna aceasta să îşi ia câteva zile libere şi să se pregătească de Crăciun, sau să taie porcul şi să se destindă acolo.

Din păcate, unele cupluri îşi pot spune adio acum, de pe poziţii greu de conciliat, cu vorbe grele şi obidă, cu reproşuri care nu îşi au locul şi chiar cu accese de violenţă şi ameninţări.

Este posibil să se afle într-un loc care să îi inspire să ia decizii sentimentale, că astea sunt în prim plan. Dacă au avut vise ciudate, cum spuneam mai sus, și nu s-au odihit cum trebuie, totul ar putea să ia o patină neașteptată, care ar putea face ca relația, sau o potențială relație, să nu fie deloc ceea ce pare.

Să o resusciteze, că pot! Repet, este una dintre acele ipostaze karmice care vine să încheie un ciclu, ca să se poată deschide un altul, la un alt nivel. Femeile vor fi cele care se vor decide că a venit momentul să pună punct şi… de la capăt, alături de altcineva. Zile grele: 19, 20, 21 şi 22 decembrie.

Aspectul profesional are încărcătura iluziei, dar şi a fricii că nu se descurcă, dacă şeful spune altceva, dacă proiectul nu se aprobă, cu toate că nu li se poate reproşa nimic rău profesional. Calm, să lase să treacă valul de buimăceală, adică după ce se liniștesc lucrurile. Să se gândească la ei, este momentul în care trebuie să facă ceva pentru ei, să iasă în evidență prin ceea ce fac.

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – PEȘTI

Lucrurile în jurul lor ar putea să se înrăutățească, atmosfera să se tensionze și chiar vor avea impresia, la un moment dat, că lucrurile se vor schimba. Deci, să acționeze atunci când simt nevoia, și când lucrurile devin clare, să se oprească până la limpezirea situației. Este vorba despre lipsa de claritate, un email sau un telefon dat aiurea, vor stârni confuzii.

Să ceară explicații punctuale dacă vor să priceapă ce se întâmplă. Zilele de 18, 19 , 20 și 21 decembrie cer fermitate în relațiile de muncă, s-ar putea să aibă surpriză și să descopere, pe 18 sau pe 19 decembrie, că cel care îibagă în necaz este tocmai șeful lor, dar să chibzuiască bine înainte de a cere explicații.

Din păcate, nici financiar nu stau prea bine, başca o serie de cheltuieli pe care trebuie să le facă, că nu se poate altfel – o conductă spartă care i-a inundat pe vecini, un copac cazut peste maşină, geamurile sparte de furtună, o reţetă medicală costisitoare ş.a. Cam toată săptămâna stă sub semnul pagubei.

În domeniu financiar lucrurile nu sunt prea încurajatoare, banii nici nu vor spori, dar nici nu vor scădea, îi vor cheltui foarte repede ceea ce poate duce la pierderea încrederii în sine și a capacității de a avea inițiative care să le sporească veniturile, fapt care va avea tendința să îi blocheze în postura în care sunt.

Să evite abuzul de anxiolitice, să se relaxeze, să iasă cu prietenii, dar să evite consumul de alcool şi energizante, să doarmă cât mai mult! Dacă simt că nu mai pot, că organismul lor va ceda, să se odihnească, să își recupereze forțele la un bazin de înot, să facă saună sau, pur și simplu, să doarmă atât cât au chef.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top