Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Balanță. Încerci puțină tandrețe? Partea mai feminină și mai sexy a Balanței strălucește – și cât de frumoasă este!? Venus îndrăgostita însă dansează lent cu partenerul ei Marte. Venus este în prezent, în turneu, prin Taur în casa intimății și a seducție, Casa a 8-a.

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Formează un trigon în mijlocul săptămânii pentru a-l seduce pe Marte care este în Casa a 4-a, abandonați mămoșenia și fiți romantici, iubăreți! Acesta este rolul la care trebuie să te gândești. Se spune că drumul spre inimă trece prin stomac. Șampanie și căpșuni? Verifică!

Coq au vin cu o selecție de vinuri albe asociat? Sigur de ce nu? Pregătiți o masă specială sau aduceți o tavă comestibilă în pat și, deigur, recuzita.

Deși perna este la fel de picantă ca și sentimentale, s-ar putea să simți că te vei putea culca pe canapea pentru perioade lungi de timp. Și în timp ce lenjeria sexy este frumoasă, nu te agăța de dulap ci du stilul la perfecțiune. Există o anumită vulnerabilitate ademenitoare în a lăsa obiectul afecțiunii tale să te vadă în toată splendoarea ta.

Prieteniile și relațiile de familie vor fi, de asemenea, binecuvântate de cuplul Venus-Marte. Sub oblăduirea lor, farmecul tău va magnetiza oamenii. Nu-ți fie teamă să adăugi o notă personală afacerilor tale.

Mergi la o asemenea întâlnire cu o cutie de gogoși, mai știi, ar putea îndulci afacerea – și dacă vă puteți întâlni pentru o cafea sau pentru prânz, fă-o! Dacă străinii vă intrigă, lasă-ți curiozitatea să te ghideze. Este aproape imposibil să ai o conversație superficială la începutul săptămânii.

În unele cazuri, acesta ar putea fi începutul unei frumoase prietenii; în altele, ar putea fi doar un moment magic urmat de o mahmureală a la carte. Lasă așteptările și nu o lua prea personal dacă anumiți oameni se vor depărta de tine o perioadă. Dacă îți păstrezi detașarea, este posibil să se întoarcă urgent la tine.

Vorbind despre spațiu, acest cuplu cosmic te va motiva și vei deveni creativ/ă și te-ar putea inspira să faci niște decorări. Frumoasa Balanță se simte ca o oază sacră? Poate că este timpul să creezi un altar de meditație, o sală de yoga, un studio de muzică sau un loc dedicat pentru a face artă la propriu.

Dacă ai creat deja acest cuib de vis, s-ar putea să ai inspirația și să inviți prieteni pentru a face un mic cerc de petrecere.

Cu revenirea în mers normal a lui Mercur te vei recentra pe pista de alergări începând de duminică, 15 aprilie. Vei fi mai susceptibili în a face compromisuri, așa că dacă acest lucru este menit să fie, veți găsi în curând acea sursă de câștig mult așteptată.

Dacă retrogradarea mercuriană a făcut să te întorci la o fostă relație, ieși din capcană și eliberează spațiul pentru o persoană nouă.

Luna Nouă vine cu un val de energie

Mai mult, Luna Nouă în Berbec vine și ea cu un val de energie-n Casa parteneriatelor. Există vreun spațiu gol în inima ta care are nevoie să fie umplut? Deschide larg poarta! Ai putea întâlni pe cineva cu potențial de durată sau, în cele din urmă, să vă simțiți gata să faceți pasul spre căsătorie. Ești într-o relație care pare că stagnează? Această Lună Nouă te ajută să reechilibrezi relațiile blocate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top