Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Vărsător. Gândurile voastre se pot desfășura adânc, iar această etapă spirituală se pare că va dura ceva timp.

Dar nu lăsa să îți desființeze activitățile care pot părea destul de superficiale la prima vedere. Ai nevoie atât activități serioase cât și din cele superflue. Și cu Mercur care se deplasează prin Casa comunicării, este un moment important pentru a te conecta cu oameni care te pot ajuta să îți atingi obiectivele.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Marți și joi, 15 și 17 mai, pot fi zile plăcute pentru o întâlnire specială cu partenerul sau chiar o primă întâlnire din… dragoste. Soarele din Casa iubirii și a romantismului se completează cu Jupiter, așa că așteaptă-te la lucruri bune.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Vărsător

Cu Uranus pe punctul de a vă părăsi sectorul comunicării, nu ar fi surprinzător dacă zilele următoare vor coincide cu o întâlnire sau informații care să îți schimbe perspectiva asupra vieții. Ei bine, cu acest Uranus pe cale de se muta pentru următorii 7 ani în Taur, ai putea experimenta o descoperire foarte interesantă și necesară.

Ce te inspiră atunci când se pune problema sentimentală? De unde îți vin ideile, te-ai întrebat vreodată? Ești unul dintre cei mai stăluciți inovatori ai zodiacului, așa că încearcă să nu împrumuți prea multe din repertoriul romantic al altor oameni. Ar trebui să ai posibilitatea de a veni cu câteva idei incredibil de unice, pe cont propriu!

Weekend-ul ar putea fi stresant dacă încerci să jonglezi cu prea multe lucruri deodată. Poate că programându-ți o întâlnire pentru care ești îngrijorat/ă ar ușura din presiune.

Profesional, lucrurile încep în cele din urmă să lucreze în favoarea ta, după o perioadă lungă de minciuni și dezamăgiri. Extinde-ți rețeaua de cunoștințe cât mai mult posibil.

Planurile de călătorie, de formare sau de conferințe îți vor sprijini interesele pentru carieră pe termen lung. Tolerați critica, mai ales de la oamenii care nu împărtășesc abordarea ta idealistă și expansivă. Este momentul să faci ceea ce îți place cel mai mult. Un flirt la birou îți atrage atenția. Asigură-te că este potrivit pentru ce vrei.

Extinderea influenței și norocul pot aduce kilograme în plus, așa că asigură-te că îți menții programul de exerciții fizice. Ai urechi pentru superiori la serviciu, deci planifică-ți întâlniri regulate pentru a intra în ritm. Între timp, viața ta socială se accelerează, aducând momente minunate să întâlnești oameni noi și să îți cunoști mai bine colegii și mentorii. Există o mare putere în relațile voastre.

Una dintre problemele pe care o poți întâlni este o tendință de creștere a greutății datorită retenției de apă. Acest lucru poate fi cauzat de o varietate de lucruri. Este important să bei zilnic multă apă – adevărata afacere și nu băuturi aromate cum este sucul de fructe și dulciurile. Acesta te va ajuta să pierzi în greutate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top