Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Scorpion. Încă mai trebuie să dai o atenție deosebită asupra sectorului comunicării. Cu toate acestea, luni, 14 mai, ar putea coincide cu o neînțelegere, care se poate datora unei greșeli reale.

Înainte de a spune ceva, ar fi înțelept să lași lucrurile să se așeze pentru o zi sau câteva ore, pentru ca disputa să nu ajungă la altceva. De fapt, orice dispută nu aduce nimic bun, nici măcar o lămurire a situației. Marți, 15 mai, poate fi o zi bună pentru o întâlnire romantică sau un eveniment social de anvergură. Dacă ești invitat, profită din plin de acest lucru.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Scorpion

Sfârșitul de săptămână te-ar putea prinde căutând o cale de a scăpa de rutină. Deoarece Mercur va fi conjunct cu neliniștitul Uranus, este posibil să nu te mulțumești cu activitățile obișnuite. Dacă da, acest lucru poate fi un moment bun pentru a experimenta idei noi sau pentru a te înscrie la un curs de pe urma căruia să dobândești o experiență interesantă. Niciodată nu știi când acest lucru ar putea duce la evoluții noi și neașteptate în viitor.

Flirtrezi cu cineva nou? Te gândești mereu la persoana respectivă, chiar dacă ar trebui să te concentrezi pe alte lucruri? Nu ești omul care să se îndrăgostească cu ușurință, dar când o faci, cazi rapid și destul de de sus.

S-ar putea să nu ai timp să folosești cuvântul iubire, dar nici nu mai contează acest lucru. În cazul în care cineva din trecut reapare în acest weekend, ai posibilitatea să alegi. Vrei să mergi înainte sau înapoi? Următoarea mișcare este a ta.

Profesional, modul tău atent și rezervat de a privi lucrurile îți va servi bine acum. Asteptă-te să vezi rezultatele dedicării și a eforturilor depuse. Totuși, această perioadă pune accent pe sănătate și ar putea include o conversație cu cineva de la resurse umane.

Poate deschide ușile în orice ocupație legată de sănătate. Evită analizarea excesivă oricărei situații între colegi și cu colegi. Nu există niciun beneficiu să aștepți să răsară perfecțiunea din voi sau din ceilalți. Reparați sau înlocuiți uneltele care nu funcționează corect, că este soft, că este mod de abordare a problematicii, că este tabiet.

Financiar este o săptămână bună pentru tine. Ești frumos și înăuntru și în afară, și tu ai mijloacele și inspirația de a schimba ceea ce trebuie schimbat. Toți spun că ești magnetic. Vei atrage oportunități de a câștiga mai mult, de a-i influența pe ceilalți și de a-ți satisface nevoile financiare într-un mod aparte. Profită de asta în timp ce energia de care aminteam te sprijină.

Existat o mulțime de activități și de tensiuni în zona de sănătate și acest aspect pare să continue toată săptămâna. Ar trebui să te ajute să înțelegeți tot ce se întâmplă în ultimul timp cu sănătatea ta. Poți începe să faci progrese și să dezvolți un stil de viață care să te susțină în cel mai sănătos mod posibil. Indiferent ce ai experimentat, acum ești pe drumul spre recuperare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top