Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 6 - 12 august 2018 Rac

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Rac

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Rac. Racii vor avea unele probleme în cuplu, ceea ce le va afecta și viața profesională. Află ce îți rezervă astrele în această săptămână.

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Rac

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 6 – 12 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Din punct de vedere sentimental, Racii vor avea de trecut peste unele probleme. Vor apărea conflicte între ei și partenerii de cuplu. În loc să căutați un vinovat, sau scuze, cel mai bine ar fi să găsiți soluții. Situația poate deveni tensionată pe zi ce trece. De aceea, cu cât este rezolvată probleme mai repede, cu atât mai bine.

Problemele din cuplu își vor pune amprenta și asupra relațiilor cu alte persoane. Poate fi vorba despre relațiile cu cei de la locul de muncă. Frustrările și nervii din cauza certurilor din cuplu îi pot face pe Raci să își piardă răbdarea la locul de muncă. Iar rezultatul va fi unul neplăcut. Racii pot fi astfel implicați și în alte conflicte, chiar și la serviciu.

În ceea ce privește sănătatea, lucrurile nu vor fi chiar atât de rele. Cel puțin în această privință nu trebuie să își facă griji cei născuți sub acest semn zodiacal. Totuși, sunt sfătuiți să evite expunerea prelungită la soare, trebuie să se hidrateze.

săptămâna se va termina cu bine dacă Racii vor fi calmi și vor încerca să rezolve problemele, indiferent de natura lor. Ceea ce contează cel mai mult este să fie calmi, raționali și să încerce să privească lucrurile, situația și din perspectiva altora. Empatia poate ajuta mult, mai ales în această săptămână.

În privința banilor, Racii își pot face unele probleme. Au senzația că orice ar face, oricât de mult ar strânge cureaua, tot nu este de ajuns. Au senzaia că ceva le lipsește în permanență. Sau că muncesc prea mult, iar la final, când trag linie, parc ies mereu pe minus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top