Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 6 - 12 august 2018 Leu

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Leu

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Leu. Pentru nativii zodiei Leu, se anunță o săptămână extrem de interesantă, care va avea punctul culminant pe data de 11 august. Eclipsa parțială de Soare de pe 11 august vine cu răsturnări de situație în viața nativilor Leu, care trebuie să facă față unor noi provocări.

Este o săptămânii a regăsire de sine a nativilor zodiei Leu, care vor afla zilele acestea cine le este cu adevărat alături și de cine ar trebui să se îndepărteze cât mai repede.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 6 – 12 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Și cum altfel pot afla aceste răspunsuri decât în cadrul unor ieșiri în aer liber ori chiar într-o vacanță? Nativii zodiei Leu care pleacă în această săptămână în vacanță vor afla multe lucruri interesante despre cei cu care pleacă.

Partenerul de viață le-ar putea face zilele acestea niște surprize la care chiar nu se așteaptă. Venirea pe lume a unui copil sau o cerere în căsătorie sunt niște evenimente pe care unii nativi ai acestei zodii le vor afla de la partenerii de viață.

Alți nativi, în schimb, vor cunoaște gustul amar al despărțirii. Chiar dacă vor încerca să remedieze problema, le va fi imposibil să remedieze ceva. Este momentul să o ia de la capăt și să își îndrepte energia spre altceva.

Nativii zodiei Leu primesc o șansă uriașă la locul de muncă

Cei care își caută un loc de muncă au toate șansele să primească o ofertă bună, care să le aducă împlinirea economică dorită. Obișnuiți cu un anumit stil de viață, nativii zodiei Leu sunt sfătuiți să se gândească bine dacă este cel mai bun lucru pentru ei.

Alți nativi ai zodiei Leu au ocazia să primească o sumă de bani pe care au împrumutat-o cuiva apropiat. Cu acei bani, au ocazia să își cumpere niște lucruri frumoase, cu care să se mândrească mai târziu.

Leii sunt sfătuiți în această săptămână să fie atenți la insolații și să se hidrateze suficient dacă pleacă în vacanță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top