Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018. Emoții puternice pentru 3 zodii

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zi în parte, în penultima săptămână a anului 2018.

Pe 22 decembrie avem alte două evenimente majore, cu fix 3 zile înainte de Crăciun. Soarele intră în Capricorn în aceeași zi în care se produce Luna Plină din Rac. Acest eveniment va avea un punternic impact asupra tuturor.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018

BERBEC: Bucură-te de oportunitățile care ți se oferă. Nu este timp să stai să te gândești la ce ai mai fi putut face și acționează ca atare. Niște discuții cu niște persoane din trecut te pot ajuta să iei niște decizii extrem de importante, fie în viața de familie, fix în viața personală.

Fii mai cumpătat la cumpărături. Cât despre starea de sănătate, ar trebuie să mai faci niște controale de rutină, să nu începi anul viitor având probleme.

TAUR: Ai parte de o săptămână excelentă, pe care ți-o vei aminti mult timp de acum înainte. S-ar putea ca norocul să îți bată la ușă într-un moment în care nu te mai așteptai. Să primești niște bani care să te scoată dintr-un impas financiar.

Fii pe fază și fii recunoscător pentru fiecare ajutor. În plan sentimental, lucrurile sunt liniștite, însă la finalul săptămânii pot exista niște discuții mai aprinse cu persoana iubită. Nu se anunță probleme din punct de vedere al stării de sănătății.

GEMENI: Săptămâna aceasta înveți multe lucruri, ai parte de o colaborare fructuoasă și poți afla niște informații prețioase de la cineva mai în vârstă decât tine. Îți vor prinde aceste informații, mai ales la locul de muncă.

Cât despre viața sentimentală, cineva din trecut încearcă să îți facă din nou curte, însă nu va avea prea multe șanse de reușită. Odihnește-te mai mult și acordă-i mai multă atenție partenerului de viață în această perioadă.

RAC: E o săptămână extrem de agitată, în care tragi din răsputeri să rezolvi niște sarcini care au termen-limită, iar acest lucru te va stresa fără măsură.

Din acest motiv, s-ar putea să uiți să te gândești puțin și la tine și la lucrurile care îți fac bucurie. Încearcă să te odihnești și să nu stai cu gândul numai la serviciu, să fii cu cei dragi și să aveți activități comune. O răceală s-ar putea să îți dea bătăi de cap în aceste zile.

LEU: În aceste zile, ai ocazia să creezi legături puternice cu cei din jurul tău, inclusiv cu persoana iubită. Comunicarea va fi una eficientă pe toată planurile, iar în aceste zile vei avea impresia că totul merge strună. Ar putea, însă, să iasă la iveală niște secrete din viața ta, la finalul săptămânii, iar acest lucru să te scoată din această stare pozitivă.

Dar ai cuvintele la tine și știi exact cum să faci față oricărei situații complicate pentru tine. Fii mai atent la problemele cu coloana vertebrală sau cu durerile de cap.

FECIOARĂ: Ai mai multă răbdare cu tine, dar și cu cei din jurul tău. Ce ție nu îți place, altuia nu îi face, deoarece s-ar putea să intri în niște discuții din care nu vei ști cum să ieși.

Nu mai judeca după aparențe și ocupă-te strict de lucrurile care te privesc pe tine în aceste zile. Se anunță vești bune la locul de muncă și poate chiar și mărire de salariu, la final de an. Odihnește-te mai mult și fă mai multă mișcare în aceste zile, dacă te simți cam apatic.

BALANȚĂ: În această săptămână ai ocazia să întâlnești oameni noi, să creezi relații durabile și să înveți multe lucruri interesante. De asemenea, se ivesc noi oportunități la locul de muncă de care trebuie să profiți și chiar și niște călătorii neprevăzute.

Aceste lucruri te vor scoate putin din zona ta de confort, dar se vor dovedi de bun augur pentru tine. Fii atent la bagaje, dar și la eventualele schimbări de temperatură care s-ar putea să nu fie pe placul tău.

SCORPION: O sumă de bani care poate intra în această săptămână în contul tău te va ajuta să rezolvi multe probleme care au fost amânate până acum.

De asemenea, nu ar fi rău să te ocupi și de cumpărăturile pentru sărbători, dar să fii ceva mai cumpătat, căci finalul de an te-ar putea prinde fără bani în buzunar. Discută mai mult cu persoana iubită și nu vă temeți să vă spuneți nemulțumirile.

SĂGETĂTOR: E o săptămână destul de agitată pentru tine, așa că trebuie să ai răbdare și să nu cedezi de la prima problemă care apare în cale.

S-ar putea să ai parte de niște discuții incomode la locul de muncă și să fii tras la răspundere pentru niște lucruri pe care nu ai apucat să le faci. Ocupă-te mai mult de sarcinile tale, să nu te prindă finalul anului pe minus.

Ai mai multă grijă și la starea de sănătate și la niște probleme din trecut care ar putea îți creeze disconfort zilele acestea.

CAPRICORN: Nu este cea mai bună săptămână a ta, însă trebuie să scoți tot ce e mai bun din situațiile cu care te vei confrunta. Cu persoana iubită s-ar putea să existe niște discuții și veți vedea încotro se îndreaptă relația voastră.

Și la serviciu s-ar putea să existe niște disensiuni, așa că trebuie să păstrezi calmul. Nu se întrevăd prea multe reușite. Stresul își va pune amprenta în viața ta, așa că odihnește-te mai mult.

VĂRSĂTOR: Niște persoane din trecut s-ar putea să apară în viața ta în această săptămână și să îți schimbe complet planurile pe care le aveai pentru finalul anului. Poate fi vorba despre niște prieteni, despre o persoană pe care ai iubit-o sau chiar despre o nouă oportunitate de muncă.

Nu trebuie să dai cu piciorul acestei șanse. Spre finalul săptămânii, poți primi și o sumă de bani, extrem de utilă pentru cumpărăturile de sărbători.

PEȘTI: Este săptămâna în care termini anumite lucruri pe care le-ai început de mult timp. Faci un bilanț al lucrurilor bune și pe cel al lucrurilor de care nu ești prea mulțumit. Însă ai timp să recuperezi anul viitor. Spre finalul săptămânii, o veste neașteptată îți poate schimba starea de spirit. Fii pregătit pentru lucrurile care urmează să se întâmple.

Încearcă să eviți situațiile care îți creează emoții puternice în această săptămână.

Citește și: Horoscop Cassandra 17 – 23 decembrie 2018. Zodiile care așteaptă sărbătorile în lacrimi

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top