Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 6 - 12 august 2018 Gemeni

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Gemeni. Pentru Gemeni, săptămâna va fi una a încercărilor. Vor ]ncerca și vor eșua, sau vor avea de câștigat? Iată ce spun astrologii despre ceea ce le rezervă astrele acestor nativi.

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Gemeni

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 6 – 12 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pe plan sentimental, Gemenii vor avea o săptămână în care vor fi supuși mai multor teste de către partenerii de cuplu. Asta din cauza comportamentului lor din ultima vreme, ce poate a dat naștere unei neîncredri. Va fi o săptămână cam tensionată în cuplu. Însă tot răul va fi spre bine. Dacă vor reacționa așa cum trebuie, atunci problemele se vor rezolva.

La serviciu se simte că atmosfera este tensionată. Și o mare parte din vină o poartă chiar Gemenii care nu știu cum să comunice cu ceilalți. Ar trebui să fie mai atenți în relațiile cu ceilalți. Modul în care comunică își va pune amprenta pe relațiile pe care mai târziu le vor avea cu cei de la serviciu.

În ceea ce privește aspectul financiar, Gemenii încep să vadă schimbări pozitive în această privință. Era momentul să se întâmple asta. Acum, după ce încep să scape de problemele financiare care le-au dat bătăi de cap în ultima vreme, Gemenii se pot concentra și asupra altor aspecte ale vieții. Se vor mai relaxa un pic.

Este posibil, totuși, să mai aibă de trecut unele obstacole înainte de a se simți în totalitate mulțumiți de modul în care au evoluat lucrurile în ceea ce privește partea financiară.

Din punct de vedere medical, nu vor exista probleme majore. Totuși, sunt șanse destul de mari ca Gemenii să răcească sau să aibă unele migrene. De asemenea, să fie foarte atenți la factorii care pot duce la apariția problemelor cardiace. Tensiunea arterială crescută poate fi cauzată de stresul din ultima vreme. Mare atenție! Sunt sfătuiți să fie calmi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top