Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 6 - 12 aprilie

Stiri

Horoscop săptămânal 6 – 12 aprilie

Horoscop săptămânal 6 – 12 aprilie :

Berbec. Începutul de săptămână vă găsește plini de energie și optimism, motiv pentru care primele zile sunt ca o gură de aer proaspăt pentru voi. Încercați pe cât posibil să vă folosiți de această stare de bine pentru a vă îndeplini scopurile. Poate este cazul să reluați proiecte vechi, amânate, căci acum este timpul perfect pentru a le bifa ca realizate.

Taur. Se anunță aspecte pozitive în ceea ce privește locuința. Chiar dacă este vorba de anumite probleme de familie, ori facturi restante, toate își pot găsi rezolvarea încă de de la începutul săptămânii. Aveți grijă cu cei din jur și fiți cât mai vigilenți, mai ales spre weekend.

Gemeni. Vă simțiți plini de energie pozitivă, iar asta se datorează prietenilor apropiați, care v-au înconjurat într-o aură protectoare. Indiferent cu cine vei fi în competiție săptămâna aceasta, vei ieși învingători. Spre mijlocul săptămânii veți întâmpina ceva probleme financiare, fie din cauza faptului că veți pierde o sumă de bani, fie nu veți termina ceva la timp, iar asta vă va afecta bugetul.

Rac. Încă de luni caracterul de lider va ieși la iveală și veți fi solicitați să rezolvați probleme importante, atât la locul de muncă, cât și în sânul familiei. Chiar dacă veți fi testat la maximum, spre final veți reuși să ieșiți învingător. Atenție mare la o neînțelegere cu un Berbec.

Leu. Aveți ceva de furcă în această perioadă cu lucruri legate de școală, legislație sau medicină, însă ambiția caracteristică se va dovedi a fi un atu în acest sens. Tot în aceste zile vă faceți timp pentru a stabili următoarea vacanță, chiar dacă vei avea momente când vă veți îngropa în probleme și chestiuni ce țin de acte și birocrație.

Fecioară. Programul haotic din ultima perioadă începe să-și pună amprenta asupra condiției fizice, așa că nu ar strica să vă odihniți mai mult. Dacă aveți timp, mai trageți câte un pui de somn. În afară de oboseală, săptămâna se anunță a fi una intensă și este posibil să apară probleme legate de o moștenire, o sigurare sau un litigiu. Nu este momentul să renunțați, căci la final vă așteaptă un premiu surpriză.

Balanță. Săptămâna aceasta va fi una neobișnuită pentru tine. Nu neapărat în sensul rău, căci este posibil să închei o colaborare mult mai devreme decât te-ai fi așteptat. Nu te culca pe o ureche și ține minte și de obligațiile pe care le ai față de familie.

Scorpion. Chiar dacă depuneți ceva energie la locul de muncă, tot mai aveți ceva acolo și pentru a face față situațiilor delicate din viața personală. Cel mai mic membru al familiei va fi subiect de discuții contradictorii, așa că recurgeți la toată răbdarea pe care o aveți pentru a aplana orice confict legat de acesta.

Săgetător. Săptămâna vă găsește plini de optimism, asta datorită planurilor pe care vi le-ați făcut pentru perioada imediat următoare. Viața începe să fie din ce în ce mai frumoasă, iar încrederea însușită recent vă mobilizează pentru a duce la bun sfârșit proiectele de pe masa de lucru.

Capricorn. Se anunță schimbări majore în această perioadă pentru unii Capricorni. Renovări, schimbarea locului de muncă, toate acestea vă vor face să vă simțiți mai liberi și capabili să luați viața în propriile mâini. Vei fi din ce în ce mai apreciat și în sânul familiei, iar la finalul săptămânii vă faceți un cadou de ultimă generație.

Vărsător. Siguranța și energie de care dați dovadă acum vă va face să deveniți liderul grupului și veți reuși în sfârșit să-i faceți și pe ceilalți să vă asculte. Cu toate acestea, fiți foarte vigilenți la mijlocul săptămânii, căci un eveniment neprevăzut s-ar putea să vă dea planurile peste cap.

Pești. O serie de schimbări bruște este posibil să aibă un impact în viața personală. Începutul de săptămână vine cu o achiziție de valoare, motiv de ceartă cu partenerul de viață. Chiar dacă spiritele vor fi încinse în această perioadă, tactul de care dați dovadă vă va face să aplanați orice discuție aprinsă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top