Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 30 iulie - 5 august 2018 Taur

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Taur

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Taur. Zilele acestea vor fi unele de poveste pentru Tauri. Vor avea parte de o săptămână frumoasă. Nici măcar nu visau la asta. Iată ce îți rezervă astrele dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal.

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Taur

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Relația cu partenerul de viață este una frumoasă pentru Tauri în această zăptămână. Trăiesc o frumoaasă poveste de iubire, așa cum numai în filme credeau că există. Totuși, acum se vor convinge că există dragostea adevărată. Cei care încă nu au pe cineva în viața lor, nu trebuie să intre în panică. În curând vor întâlni acea persoană specială care îi va face să simtă acei fluturi în stomac. Șanssele sunt mari ca în această săptămână să le iasă în cale acea persoană deosebită.

Din punct de vedere financiar, lucrurile stau mai bine decât și-ar fi imaginat Taurii. Sunt răsplătiți pentru efortul depus la serviciu. De asemenea, unii nativi ar putea avea parte de câștiguri neașteptate. Poate fi vorba despre o moșternire, ori despre o afacere care începe să dea rezultate.

În ceea ce privește starea de sănătate a acestor nativi, astrologii au vești bune. Problemele se vor ține la distanță de ei. Nu vor avea parte în aceste zile de niciun disconfort legat de starea de sănătate. Dacă vor continua să fe atenți la stilul de viață, dacă vor continua să fie optimiști, dacă nu vor pune la suflet neplăcerile ce sunt inevitabile uneori, atunci nici în viitor nu trebuie să își facă griji în privința sănătății.

Este posbil ca în aceste zile Taurii să fie nevoiți să acorde sprijinul lor unor prieteni sau unor persoane din familie. Este momentul să le arate că și ei pot fi alătrui de cei ce au nvoie, așa cum, la rândul lor au primit sprijinul altora când au avut nevoie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top