Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 30 iulie - 5 august 2018 Gemeni

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Gemeni. Va fi o săptămână interesantă pentru Gameni. Asta deoarece în viața lor vor avea loc multe evenimente nerevăzute. Nu este neapărat un lucru rău. Important este ca acești nativi să știe cum să se comporte și cum să reacționeze indiferent de situația în care vor fi puși. Așadar, iată ce le rezervă astrele Gemenilor.

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Gemeni

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Din punct de vedere sentimental, Gemenii vor avea parte de multe surprize. Unele vor fi plăcute, altele mai puțin plăcute. Cel mai important este să fie atenți la modu în care reacționează și acționează în preajma partenerilor de cuplu. Ar putea apărea mici conflicte din motive la care nici nu s-ar fi gândit. Totul va fi spontan, de aceea reacțiille nu pot fi controlate. Drept urmae, pot fi unele conflicte în cuplu.

Însă se vor întâmpla și lucruri pozitive. Spre exemplu, unii nativi ar putea începe o nouă etapă în cuplu. Poate fi vorba despre o logodnă sau chiar o căsătorie. Este săptămâna perfectă pentru a face asta.

În ceea ce privește cariera, Gemenii nu vor fi foarte mulțumiți în perioada aceasta. Vor asista la unele evenimente ce nu le se par deloc corecte. Promovarea unei persoane care nu merita lucrul acesta poate provoca neplăceri pentru Gemeni. Nu suportă nedreptatea și au senzația că nu pot face nimic în acest sens.

În privința banilor nu trebuie să își facă griji. Vor avea suficienți pentru a-și satisface orice dorință în această săptămână. Au muncit din greu și este firesc să apară și beneficiile materiale. Nu trebuie decât să fie atenți și să nu arunce banii totuși pe orice lucru inutil.

În privința sănătății, Gemenii nu trebuie să își facă griji. Se anunță o săptămână benefică. Ba chiar pot scăpa de unele probleme de sănătate pe care le aveau de ceva vreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top