Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Balanță

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Balanță. Pentru tine săptămâna va fi una mai liniștită, cu anumite excepții, despre care vei citi în rândurile de mai jos.

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Balanță

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Trebuie să renunți la toanele de momente atunci când nu îți convine încotro se îndreaptă o discuție, mai ales dacă e legat de muncă. Tu poți fi o persoană echilibrată fără mari eforturi, este și normal, ești Balanță.

Săptămâna aceasta va trebui să te concentrezi mai mult pe ce ai tu de oferit și nu să aștepți tot timpul să fii răsfățat/ă. Pot apărea o serie de momente excepționale din toate punctele de vedere în relațiile cu prietenii, rudele sau chiar cu persoana iubită.

Reproșurile, și aici vorbim de excepțiile menționate în primele rânduri, vin tocmai de la neimplicarea ta, de la faptul că aștepți mereu să primești dar nu oferi nimic în schimb.

Din punct de vedere financiar lucrurile se așază tot datorită prietenilor. Profesional s-ar putea să ai parte de o stagnare, dar e una firească și binevenită mai ales acum când trebuie să îți pui ordine în gânduri.

Cu iubirea, am mai zis, pot apărea probleme în comunicare din cauza delăsării tale ori a pretențiilor exagerate de multe ori.

Așadar, va trebui să oferi mai mult, să arăți mai multă implicare indiferent despre ce relație e vorba, că e partenerială sau e una de prietenie/ iubire. Vei vedea cum toate lucrurile se vor schimba în momentul în care te vei implica și tu altfel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top