Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 3 - 9 septembrie 2018 Berbec

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Berbec

Horoscop 3 – 9 septembrie 2018 Berbec. Se anunță o săptămână plină de neprevăzut pentru nativii acestei zodii. Luna Nouă de duminică se află în casa sănătății pentru nativii zodiei Berbec, iar acest lucru este exact imboldul de care au nevoie pentru a începe să aibă un stil de viață mai sănătos și să facă mai multe exerciții fizice.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Timp există, trebuie să aibă puțin mai multă voință și astfel vor fi mai sănătoși și mai apreciați de către cei din jur pentru schimbările din viața lor.

La muncă, lucrurile merg excelent pentru Berbeci, chiar dacă au multe lucruri de făcut și simt că nu au timpul necesar pentru a termina totul la timp. Însă, cu ocazia aceasta, șefii îi vor aprecia mai mult și îi vor pune pe o listă de promovări ori pentru a primi un bonus.

Seriozitatea de care dau dovadă zilele acestea le aduc numai beneficii nativilor zodiei Berbec. Se pot asocia, pot începe proiecte noi și își pot arăta calitățile în fața celorlalți.

Pe 5 și 6 septembrie, sunt zile excelente pentru Berbeci pentru a demonstra că sunt pricepuți la multe lucruri, inclusiv în interiorul casei.

Relațiile cu partenerul se mențin și în această perioadă pe primul loc pentru nativii zodiei Berbec. Cei care au o relație de mult timp ar putea avea parte de surprize plăcute din partea partenerului.

Nativii zodiei Berbec pot primi o veste extraordinară în această săptămână

Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie, anunțul unei sarcini sau o veste care va schimba viața complet ambilor parteneri. Vor primi multe declarații de dragoste și vor avea prilejul să le arate partenerului de viață adevăratele sentimente prin amintiri și gesturi de neuitat.

Cu membrii familiei, lucrurile merg bine, cât timp toată lumea se ascultă și se ajută. În cazul în care cineva drag trece prin momente neplăcute, nativii zodiei Berbec vor sări în ajutorul acelei persoane, fără să stea pe gânduri. Atenție, însă, la reacțiile celorlalți, așa că nu exagera în lucrurile pe care le faci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top