Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 8 - 14 octombrie 2018 Berbec

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Berbec. Săptămâna aceasta va fi una extrem de importantă pentru tine din punct de vedere carieristic.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Berbec

Vor ieși la iveală unele bârfe de la locul de muncă și va trebui să iei poziție. Vei avea parte de multe surprize plăcute, de multe situații care te vor solicita.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Până la surprizele plăcute (care vor apărea abia de vineri încolo și vor continua în săptămâna de după 14 octombrie) va trebui să faci față unor provocări deloc ușoare din partea locului de muncă.

Tu știi să treci peste tot, știi să depășești situațiile critice pentru că ai deja pielea tăbăcită. La câte ți s-au înscenat și prin câte ai trecut, ce vei trăi în perioada asta e doar o furtună într-un pahar cu apă.

Din punct de vedere financiar, vor apărea situații benefice. Vei fi implicat în proiecte care te vor ajuta să scoți la iveală adevăratele tale veleități. Vei da dovadă de curaj, de forță, de muncă dusă la bun sfârșit cu o doză numai bună de creativitate.

De altfel, nu ești genul de persoană care să muncească mecanic. Ai nevoie de libertate, de eliberare, ai nevoie de proiecte și de spații care să permită imaginației tale să iasă și să își facă de cap.

Stai foarte bine în schimb la capitolul dragoste. Persoana iubită te va înțelege și îți va oferi tot sprijinul de care ai cu adevărat nevoie. Iată că sunt și aspecte pozitive săptămâna asta, iar iubirea e cel mai frumos sentiment, sentimentul care îți dă putere de fiecare dată când ești la pământ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top