Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 15 - 21 octombrie 2018 Berbec

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Berbec. Este perioada marilor adevăruri pentru tine. E ca și cum ai câștiga o mare bătălie, una vitală.

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Integral
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul în integralitate: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Berbec:

Din punct de vedere profesional, în perioada cuprinsă între 15 și 21 octombrie te răzbuni. Toți cei care nu au avut încredere în capacitatea ta de regenerare, în revenirea ta se vor înșela amarnic.

Vor da față cu un Berbec adevărat, autentic, muncitor, care de data asta, chiar dacă se enervează, o face pe bună dreptate și cu efecte pozitive.

Ești pe val la locul de muncă, dar nu trebuie să ți-o iei în cap. E bine să păstrezi acea doză minimă necesară de diplomație. Nu uita să își muști buzele dacă simți nevoia să sari calul. Nu strica tot ce ai construit cu greu în ultimele două luni de zile.

Din punct de vedere financiar, ai nevoie doar de puțin timp și de un plan bine pus la punct. Va fi o perioadă benefică pentru a analiza acele afaceri care merită investiții masive.

Cu iubirea stai ceva mai prost. Te deranjează că partenerul de viață nu îți susține toate demersurile, că nu este alături de tine așa cum ți-ai dori, că nu se bucură de succesele tale.

Asta s-ar putea să îți pună capac și să te facă să iei o decizie crucială privind viitorul tău amoros. Vei avea de făcut multe alegeri importante și în cercul tău de prieteni. Mai mult de un fals vor ieși la suprafață în această săptămână, dar tot e bine că măcar știi cu cine ai de-a face.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top