Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Balanță

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Balanță

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Balanță. Urmează niște zile destul de dificile pentru nativii zodiei, deoarece nu se simt în largul lor în locul în care muncesc sau lângă persoanele cu care sunt.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Balanțele experimentează zilele acestea mai multe stări de nervozitate și de critică ori de autocritică pentru că aproape nimic nu le convine.

La serviciu, lucrurile se desfășoară cu greutate, iar niște discuții cu colegii ori cu șefii îi vor face pe nativii zodiei Balanță să se întrebe dacă ar fi bine să mai continue în acel loc. Niște bârfe care le ajung la urechi îi vor afecta și nu este exclus să renunțe la diplomație și să răbufnească în fața tuturor. Se recomandă mai multe prudență pentru că numai de ei depinde cât de bine le va merge această săptămână.

Luna Nouă din 9 septembrie nu le face bine deloc, deoarece îi împiedică să își arate adevăratul potențial.

În cuplu, există o mulțime de surprize pentru nativii zodiei Balanță. În viața unor Balanțe ar putea apărea un fost partener cu care acestea nu au încheiat toate socotelile. Unii își vor mai acorda o șansă, în timp ce alții vor fi extrem de afectați de această întâlnire și vor fi discuții aprinse.

Mai multă diplomație este de dorit în acest sector, pentru ca ceilalți să nu își schimbe complet părerea despre ei. Nu le stă în fire să se implice în astfel de discuții tardive și ar fi bine ca și în această săptămână să se țină departe de astfel de situații.

Mare atenție la situațiile stresante

Alte Balanțe ar putea ieși în oraș, unde s-ar putea să cunoască o persoană suficient de interesantă ca să le câștige atenția.

În această săptămână, nativilor zodiei Balanță li se recomandă să fie mai atenți la situațiile stresante și să nu se enerveze, deoarece aceste lucruri pot declanșa probleme de sănătate serioase. Să fie mai calmi și mai detașați, să mănânce sănătos și să iasă în aer liber ori de câte ori simt că totul a devenit prea greu pentru ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top